Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Van de Groeisteroïden van CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol de Menselijke Mondelinge Tablet

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Van de Groeisteroïden van CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol de Menselijke Mondelinge Tablet

CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol Human Growth Steroids Oral Tablet
CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol Human Growth Steroids Oral Tablet CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol Human Growth Steroids Oral Tablet

Grote Afbeelding :  Van de Groeisteroïden van CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol de Menselijke Mondelinge Tablet Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: CAS 72-63-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Contact Me
Verpakking Details: De aluminiumfoliezak/verbergt de verpakking
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Het Geldgram T/T van Western Union Paypal BTB
Levering vermogen: 5000bottles/month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Methandrostenolone Andere naam: Dianabol
Vorm: Mondelinge Tablet Eenheid: 100 lusjes
Strength/mL: 10mg/tablet Whatsapp: +86 17683962426

Beschrijving:

 

Dianabol is 17aa-steroïden zodat zal het negatief de lever beïnvloeden, bevat elke tablet 20 mg van Methandienone. Dianabol is eveneens een uiterst machteloze dekking aan de Androgen Receptor, zodat hoopt het grootste deel van zijn die effecten door eiwitmengsel en glycogeenanalyse op toename worden toegepast in korte kalender op. Bijgevolg heeft Dianabol een lage aromatasebeweging. Dianabol wordt regelmatig gebruikt aangezien een schop voor een cyclus rekening houdend met lang acteren injectables, bijvoorbeeld, Deca, EQ of een percentage Testosteronesters begint.

 

1. Één van de belangrijkste anabole steroïden in het bodybuilding sinds zijn inleiding in 1958. Ook algemeen genoemd geworden „Dbol“, wordt deze mondelinge samenstelling het best gebruikt voor steroid cycli in combinatie met injecteerbare steroïden, maar kan van ook alleen gebruikte waarde zijn. Methandrostenolone is een derivaat, en stelt een sterk anabool effect samen met een gematigd androgeen effect tentoon. Methandrostenolone is ook algemeen genoemd geworden ‚dianabol‘ die de oude merknaam is. Methandrostenolone is mondelinge steroïden, die machtig zijn.
2. Dianabol, door jargonterm dbol wordt geroepen, is het populairst en goed - bekende mondelinge anabole steroïden op de markt die. wegens zijn goedkope prijs en lage dosering nodig om resultaten te krijgen dat is het typisch de eerste steroïden door zij worden gebruikt die aan steroid gebruik nieuw zijn.
3. Dbol is een synthetische versie van testosteron met een zeer lichte moleculaire wijziging die het anaboler en minder dan testosteron androgeen maakt. In het kort, impliceert de belangrijkste functie van Dianabol het opvoeren van de synthese van proteïne, die de basis van spierweefsel is. Wanneer meer proteïne in de spiercellen beschikbaar is, kan het lichaam uiterst kleine scheuren in de spieren herstellen sneller, daardoor toevoegend significante massa tijdens vrij korte periodes.

 

Productspecificaties:

 

Productnaam: Metandienone, Methandrostenolone, Dianabol
Alias: Averbol, Danabol, methandienone, reforvit-B, pronabol-5, D -D-bol

Dianabole, Encephan, Geabol, Metanabol, Metandienon, Metandienonum, Metandrostenolon, Metandrostenolone, Metastenol, Methandrolone, Naposim, Nerobol, Nerobolettes, nsc-42722, Protobolin, Stenolon, Stenolone, Sterolon, 1 dehydro-17-methyl-Metandiemone

Chemische Structuur:

[17a-methyl-17b-hydroxy-1,4-androstadien-3-]
CAS: 72-63-9
EINECS: 200-787-2
Moleculaire Formule: C20H28O2
Molecuulgewicht: 300.43512

Karakter: Wit kristallijn poeder.
Smeltpunt: N/A
Effectieve dosis: 15-50mgs per dag
Het actieve Leven: 5 uren
Opsporingstijd: tot 6 weken
Anabole/Androgene Verhouding (Waaier): 90210:4060

 

COA:

Productnaam Dianabol Hoeveelheid 50KG
Partij № 160910 Rapport № 1609-10
Opbrengsdatum 2016.09.11 Rapportdatum 2016.09.11
Beschrijving

Wit

Kristallijn

Poeder

Vervaldag 2018.09.10
Ref.-Norm BP80
Resultaten van Analysetests
Test van Analyse Norm van Analyse Resultaten van Analyse
Identificatie UV, IRL Is in overeenstemming
Oplosbaarheid

Praktisch onoplosbaar in water;

oplosbare stof in 96%-ethylalcohol,

in chloroform&glacial azijnzuur,

lichtjes oplosbaar in ether

Is in overeenstemming
Specifieke Omwenteling -18~ -24° -21°
Smeltpunt 163℃-167 °C 163.0-165.0°C
Verlies bij het Drogen maximum ≤0.5% 0,28%
Residu op Ontsteking maximum ≤0.2% 0,05%
Verwante substantie

Maximum Methyltestosterone 0,5%

Niet-gespecificeerd een ander

Is in overeenstemming

 

Analyse (op droge basis) 97.0~103.0% 99.8%
Specifieke Omwenteling

+7°-+11°

(1%w/v-oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing)

8.3°
Conclusie De specificatie is met BP80-norm in overeenstemming

 

Bodybuilding


Ondanks het gebrek aan om het even welke bekende therapeutische toepassingen, bleef de drug wettelijk tot het Congres van 2001.The Verenigde Staten bepaalde die soorten steroïden toevoegde die of metandienone aan het Gereguleerdee stoffenakte als amendement als het Anabole Steroid Controleakte van de geplaatste steroïden van 1990.This handeling in dezelfde categorie kunnen kunnen niet omvatten zoals sommige amfetaminen als „Programma III“ drug en bezit van deze drugsresultaten wordt bekend in een misdrijf. Het wordt gebruikt door bodybuilders en metandienone blijft illegaal tot op heden worden gebruikt, typisch (gestapeld) wordt gecombineerd met injecteerbare samenstellingen, zoals testosteronpropionaat, enanthate, cypionate evenals andere injecteerbare drugs zoals trenboloneacetaat.

Verscheidene succesvolle atleten en professionele bodybuilders hebben metandienonegebruik toegelaten op lange termijn alvorens de drug, met inbegrip van Arnold Schwarzenegger werd verboden. Andere die steroïden met metandienone worden gestapeld zijn, als niet altijd, hoofdzakelijk injecteerbare samenstellingen zoals testosteron, trenbolone en nandrolone. De grote dosissen en het gebruik op lange termijn metandienone zijn geassocieerd met zonderlinge linker ventriculaire hypertrofie die wezenlijk verhoogde risico's van cardiomyopathie voorstelt als en wanneer de hypertrofie atrofiërt. [medisch nodig citaat] Athleticism wordt typisch geassocieerd met linker-ventriculaire hypertrofie; nochtans, stelt natuurlijke athleticism over het algemeen de concentrische linker ventriculaire groei voor die niet verbonden met een verhoogd risico van cardiomyopathie is.

 

Opsporing van gebruik


Metandienone is onderworpen aan uitgebreide leverbiotransformatie door een verscheidenheid van enzymatische wegen. Primaire urinemetabolites zijn opspoorbaar maximaal 3 dagen, en onlangs ontdekte hydroxymethyl metabolite wordt gevonden in urine maximaal 19 dagen na één enkele mondelinge dosis van 5 mg. Verscheidene van metabolites zijn uniek aan metandienone. De methodes voor opsporing in urinespecimens houden gas gewoonlijk chromatografie-massa spectrometrie in.

 

Dosering en gebruik

De juiste dianaboldosering varieert van 15 tot 40 mg, is het meest meestal gebruikt 40 mg elke dag. Voor beginners is 20 mg voldoende dosering. voor tweede cyclus zou het tot 30-40 mg moeten worden verhoogd. Om resultaten tijdens lange zijn cyclus te verbeteren een goed idee om 200-400 mg Deca Durabolin of 200-600 mg van Primobolan na 8 weken toe te voegen om bestaande dianaboldosering te houden of te verhogen, die tijdens de cyclus stabiel zou moeten zijn. Het testosteron zou slechts door gevorderde sportmannen moeten worden toegevoegd wanneer standalone dianabol of combo van deca/van dianabol ophoudt om voldoende resultaten te veroorzaken.
Eigenlijk, zeer slecht stabiliseert dianabol androgen receptor. Ondanks dit bevordert het goed eiwitsynthese zeer op de een of andere manier. De aard van dit proces wordt niet nog ontdekt, stellen de wetenschappers voor dat het sommige onbekende receptoren op de oppervlakte van cel beïnvloedt, die eiwitsynthese bevordert. wezenlijke hoeveelheid steroid overblijfselen inactief in het lichaam.
Methandrostenolone verbetert grotendeels glycogenolysis (terugwinning van glycogeen, uitgeput tijdens de training). Ook vermindert het activiteit van cortisol, en helpt zo om de vernietiging van spiervezels te vermijden na de opleiding. Het tegendeel aan populaire overtuiging, methandrostenolone wordt niet zeer goed gearomatiseerd, is het molecule is vrij gelijkaardig aan boldenone. Nochtans, aromatiseert het niet alleen aan estradiol, maar aan een krachtigere methyl-estradiol 17. Zo nog bestaat een groot deel van aanwinsten uit water dat neigt om het lichaam aan het eind van cyclus te verlaten. Dosering van 25-30 mg/ED, echter, wezenlijk het waterbehoud van de damhinde niet opbrengst.
Methandrostenolone verhoogt het niveau van dopamine in het lichaam dat helpt om excessing lichaamsvet van de hand te doen. Hoewel het niet wetenschappelijk goed bestudeerd is, zou methandrostenolone zeker in sommige „vette brandende“ cycli kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld, door het met niet-aromatiseert boldenone, trenbolone of Oxandrolone te combineren.
De dosering tussen 50 tot 100 mg/dag is redelijk slechts als dianabol gebruikte standalone is, nochtans zou het stapelen (zelfs 25-50 mg/ED) veel betere resultaten moeten opleveren dan het eenvoudige stijgen van dosering.
Dianabol heeft halveringstijdperiode van slechts 3.5-4.5 u, zodat is het beter om dagelijkse dosering op 5-6 gelijke delen (of minstens 2-3) te verdelen en het de hele dag bij voorkeur te nemen met regelmatige intervallen tijdens de maaltijd.

Het stapelen en cycli

Methandrostenolone wordt het best gecombineerd met drugs die goed de androgen receptor stabiliseren: testosteron, trenbolone, nandrolone, methenolone, oxandrolone. U kunt een combinatie van methandrostenolone met boldenone ook proberen. Het is beter om het combineren te vermijden van methandienone met oxymetholone of fluoxymesterone. De reden is hoge lading op de lever zelfs ondanks dit zou moeten zeer snelle spieraanwinsten (jammer genoeg, niet magere spieraanwinsten - een groot deel zal in dit geval water zijn) veroorzaken.
In het algemeen moet u snel acteren dianabol/anadrol (oxymetholone) met lange het leven substanties zoals deca combineren of misschien boldenone samen met één of ander soort testosteron.
Een goede startstapel is deca (deca-durabolin, nandrolone decanoate) 400 mg/week + dianabol (danabol, naposim, methandienone) 40-50 mg/dag. De lengte van cyclus is 8 weken. Vergeet niet over anti-oestrogeen van de week 3 en 1 week na de cyclus - tamoxifen of clomid (1 lusje ED). Voor deze cyclus wij raad u die ook liv-52 voor leverbescherming gebruiken.

Gebruiken van anti-oestrogeen voor deze cyclus is belangrijk. Ook, herstelt het natuurlijke testproductie. Gebruiken van liv-52 is niet absoluut noodzakelijk maar maakt deze cyclus volledig veilig.

Voor de gehele de atletenbehoeften van de 8 wekencyclus: Deca: 3200mg, Dianabol“ ~ 2240-2800 mg, Tamoxifen/Clomid: 50 lusjes, liv-52: 1 fles.
Wanneer het doen van het als schop-begin van de cyclus wordt dianabol gebruikt standalone voor de eerste 3-6 weken in een waaier tussen 20 en 100 mg/ED. De gemeenschappelijkste optie, echter, is 40-50 mg want 4 weken atleten dan dianabol en schakelaar aan lang-handelt injecteerbare substanties ophouden.
Een cyclus voor gevorderde gebruikers die meer op sterkte streven is dianabol 40 mg/Ed plus Anavar (oxandrolone) 30-40 mg/ED of Winstrol 50 mg ED.
Volume en sterkte de cyclus voor gevorderde gebruikers zal dianabol 40 mg/ED plus testosteron (het lange leven enanthate of sustanon) 250 mg-week plus misschien Deca (nandrolone decanoate) - 200-400 mg/week zijn
Dianabol (methandienone) is het ophopen, maar niet de pre-concurrentiedrug toe te schrijven aan wezenlijk waterbehoud en hoge aromatisatie. Voor het geval dat de atleet met het in de voorbereiding voor een wedstrijd beslist te gaan zou hij anti-oestrogeen zoals proviron actief moeten gebruiken of tamoxifen/clomiphen en combineert dianabol met andere knipsel of niet-ophoopt drugs zoals injecteerbare Winstrol (- om lever te beschermen), parabolan, (anavar) oxandrolone of Masteron.
Het zou ook kunnen worden gebruikt aangezien een brug tussen cycli bij een dosering van 10 mg/every-dag samen met agressief gebruik van substanties, die natuurlijke testosteronproductie terugkrijgen zoals, tamoxifen clomiphen en, het recht waarschijnlijk van HCG (pregnyl) na de cyclus. Dergelijke dosering zal onderdrukken uw natuurlijke hormoonproductie niet bij alles behalve handhaaft het tot uw klieren na de cyclus terugkrijgen.

DIANABOL BIJWERKINGEN

Dianabol heeft een hoog aromatisatietarief op deze wijze het zal omschakelen in methylestradiol. Deze resultaten in wateronderhoud dat een stuk van zal zijn gainned gewicht. Houd de postdrugs van de cyclusbehandeling zoals Nolvadex en Clomid in het geval dat gyno symtomps tijdens Dianabol-cyclus verschijnt.
 
 
Van de Groeisteroïden van CAS 72-63-9 Methandienone Dianabol de Menselijke Mondelinge Tablet 0
 
 
 

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

 

Contacteer me!

 

 

 

Merkverpakking: HEPIUS
Ingrediënt Handelsnaam Inhoud Specificaties
Clenbuterol Clenbutrol 40mcg/tablet 100tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 100tablets
Letrozole (Femara) Letrozole 2.5mg/tablet 100tablets
Fluoxymesterone Halotestin 10mg/tablet 100tablets
Dianabol, Metandienone, Dianabol 10mg/tablet 100tablets
Dianabol, Methandrostenolone Dianabol 20mg/tablet 100tablets
Dianabol, Methandrostenolone Dianabol 50mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 10mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat (Primobolan) Primobolan 10mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat Primobolan 25mg/tablet 100tablets
Methenoloneacetaat Primobolan 50mg/tablet 100tablets
Methasterone Superdrol 10mg/tablet 100tablets
Liothyroninenatrium T3 25mcg/tablet 100tablets
Liothyroninenatrium T3 40mcg/tablet 100tablets
T4 T4 40mcg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 25mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 100tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 20mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 25mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 10mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 20mg/tablet 100tablets
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 100tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 100tablets
Sildenafil Viagra 100mg/tablet 100tablets
Tadalafil Cialis 20mg/tablet 100tablets

 

 

 

Merkverpakking: BAVIAAN
Ingrediënt Handelsnaam Inhoud Specificaties
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 30tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 50tablets
4-Chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 100tablets
Methyldrostanolone Superdrol 10mg/tablet 100tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/tablet 50tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/table 30tablets
Liothyroninenatrium T3 25mcg/table 100tablets
Methandienone Dianabol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 50tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 50tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 50tablets
Tamoxifencitraat Nolvadex 20mg/tablet 50tablets
Clomidcitraat Clomid 50mg/tablet 30tablets
Clomidcitraat Clomid 50mg/tablet 50tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbuterol 40mcg/table 100tablets

 

 

 

Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24 uren nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +8617683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons