Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Anadrol (Oxymetholone) Mondelinge Tablet voor de Groei van de Bodybuilderspier

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Anadrol (Oxymetholone) Mondelinge Tablet voor de Groei van de Bodybuilderspier

Anadrol (Oxymetholone) Oral Tablet For Bodybuilder Muscle Growth
Anadrol (Oxymetholone) Oral Tablet For Bodybuilder Muscle Growth Anadrol (Oxymetholone) Oral Tablet For Bodybuilder Muscle Growth Anadrol (Oxymetholone) Oral Tablet For Bodybuilder Muscle Growth Anadrol (Oxymetholone) Oral Tablet For Bodybuilder Muscle Growth

Grote Afbeelding :  Anadrol (Oxymetholone) Mondelinge Tablet voor de Groei van de Bodybuilderspier Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: Doublewin
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: Anadrol
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 fles
Prijs: Contact Me
Verpakking Details: De aluminiumfoliezak/verbergt de verpakking
Levertijd: Verscheept binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: Het Geldgram T/T van Western Union Paypal BTB
Levering vermogen: 5000bottles/month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Oxymetholone Andere Naam: Anadrol
Vorm: Mondelinge Tablet Eenheid: 100 lusjes
Strength/mL: 25mg/tablet Whatsapp: +86 17683962426
Hoog licht:

Anti het Oestrogeensteroïden van de kankerbehandeling

,

Antioestrogeen Mondelinge Anabole Steroïden

,

10mg Steroïden van het pillen de Antioestrogeen

Productomschrijving

Androlic is de sterkste en tegelijkertijd ook meest efficiënte mondelinge steroïden. De samenstelling heeft een uiterst hoog androgeen effect dat met een uiterst intense anabole component samengaat. Om deze reden, kunnen de dramatische aanwinsten in sterkte en spiermassa in een zeer korte tijd worden bereikt. Een verhoging van lichaamsgewicht van 10-15 ponden of meer in slechts 14 dagen is niet ongebruikelijk. Het waterbehoud is aanzienlijk, zodat de spierdiameter snel stijgt en de gebruiker een massieve verschijning binnen verslagtijd krijgt. Aangezien de spiercel heel wat water trekt, kijkt het volledige spiersysteem van de meeste atleten vlot, voor een deel zelfs gezwollen. Androlic niet veroorzaakt een kwalitatieve spieraanwinst maar eerder kwantitatieve die in buiten het seizoen vrij welkom is. Androlic „smeert“ de verbindingen aangezien het water daar ook wordt opgeslagen. Enerzijds is dit een factor in de enorme verhoging van sterkte en anderzijds, staat het atleten met gezamenlijke problemen een pijnloze training toe. Powerlifters in de hogere gewichtsklassen wordt verkocht op Androlic. Een strikt dieet samen met de gelijktijdige opname van Nolvadex en Proviron, kan waterbehoud beduidend verminderen zodat een verschillende verhoging van de stevige spieren mogelijk is. Door Androlic te nemen ervaart de atleet een enorm „pompeffect“ tijdens de training in de uitgeoefende spieren. Het bloedvolume in het lichaam is beduidend opgeheven veroorzakend een hogere bloedlevering aan de spieren tijdens training. Androlic verhoogt het aantal rode bloedcellen, die de spier toestaan om meer zuurstof te absorberen. De spier heeft zo een hoger duurzaamheid en een prestatieniveau. Derhalve kan zich de atleet op grote macht baseren en met hoge weerstand zelfs daarna verscheidene reeksen. Sommige bodybuilders melden zulk een enorm en in deel pijnlijke „pomp“ dat zij hun training na slechts een paar reeksen of werk aangaande een andere spier beëindigen. De vaak-vermelde „steroid pomp“ komt aan een uiterste tot uiting door de opname van Androlic en tijdens training geeft het de atleet een fantastische en bevredigende sensatie. Het hoogst androgene effect van Androlic bevordert de regeneratie van het lichaam zodat vaak-gevreesd „over opleiding“ onwaarschijnlijk is. De atleet is vaak van mening dat slechts uren na een zware training is hij klaar voor meer. Zelfs als hij zes dagen per week uitwerkt boekt hij voortdurende vooruitgang. Hoewel Androlic geen steroïden als voorbereiding op de concurrentie worden gebruikt is, helpt het meer dan een andere steroïden tijdens het op dieet zijn om de spiermassa te handhaven en een intense training toe te staan die. Vele bodybuilders gebruiken het daarom tot ongeveer één voordien week.“. concurrentie, die het probleem van waterbehoud de oplost door antioestrogenen en diuretics te nemen zodat zij wanneer in de schijnwerper omvangrijk en hard zullen lijken.

 

Zoals voor de dosering, verschillen de adviezen. De fabrikant van vroegere Spaanse Oxitosona 50 tabletten, Latino Syntex, adviseert een dagelijkse dosering van 0,5 - 2,5 mg per ponden lichaamsgewicht. Een bodybuilder die 200 ponden weegt kon daarom tot 500 mg per dag nemen wat aan 10 tabletten beantwoordt. Deze aanwijzingen, echter, zijn volledig onrealistisch, veel te hoog, en konden strenge bijwerkingen veroorzaken. Een dosering voldoende voor om het even welke atleet zou 0,5 - 0,8 mg per pond lichaamsgewicht/dag zijn. Dit beantwoordt aan 1-4 tabletten; d.w.z. 50-200 mg/dag. In geen geval indien een atleet meer dan vier tabletten in om het even welke bepaalde dag neemt. Wij zijn van mening dat een dagelijkse inname van drie tabletten niet zou moeten worden overschreden. Die van u die Androlic zouden willen voor het eerst proberen zouden met een opname van slechts één 50 mg-tablet moeten beginnen. Na een paar dagen of zelfs beter, na één week, kan de dagelijkse dosering tot twee tabletten, één die tablet worden verhoogd elk in de ochtend en avond, met maaltijd wordt de gevergd. De atleten die geavanceerder zijn of wegen meer dan 220 ponden kunnen de dosering tot 150 mg/dag in de derde week verhogen. Deze dosering, echter, zou niet voor periodes moeten worden genomen langer dan twee tot drie weken. Na, zou de dosis door één tablet moeten worden verminderd elke week. Aangezien Androlic snel de receptoren verzadigt, zou zijn opname niet zes weken moeten overschrijden. De dramatische massaopeenhoping die vaak snel kort na beleid voorkomt vermindert, zodat of de dosering moet worden verhoogd (die de atleet wegens de aanzienlijke bijwerkingen) zou moeten vermijden of, nog beter, een ander product zou moeten worden gebruikt. Zij die Androlic meer dan 5-6 weken nemen zouden 20 - 25 ponden moeten kunnen bereiken. Deze zouden resultaten moeten tevredenstellen en zo de atleet aanmoedigen beëindigen gebruikend de samenstelling. Na het beëindigen Androlic, is het belangrijk om steroid behandeling met een andere samenstelling voort te zetten aangezien, anders, een drastische vermindering en de gebruiker plaatsvindt, zoals vaak wordt waargenomen, binnen een korte periode hetzelfde als vóór de behandeling kijkt. Geen andere anabole/androgene steroïden veroorzaken zulk een snelle en drastische verlies in sterkte en massa zoals Androlic.

De atleten zouden hun behandeling met injecteerbaar testosteron zoals Sustanon 250 of Testosteron enanthate voor verscheidene weken moeten voortzetten. De bodybuilders combineren vaak Androlic met deca-Durabolin of Testosteron om sterkte en massa op te bouwen. Een zeer efficiënte stapel die ook door beroeps goed wordt gekeurd bestaat uit Androlic 100 mg+/day, Parabolon 228 mg+/week, en Sustanon 500 mg+/week. Deze stapel verbetert snel sterkte en massa maar het is niet geschikt voor en steroid beginners. Androlic is geen steroïden voor beginners en zou slechts moeten worden gebruikt nadat de atleet een bepaalde ontwikkeling heeft bereikt of ervaring met diverse „zwakkere“ samenstellingen gehad. De verhalen dat de elitebodybuilder 8-10 of meer Androlic-tabletten dagelijks gebruikt behoort tot het koninkrijk van sprookjes. Het is zeldzaam dat om het even welke ambitous concurrerende bodybuilder zonder de steun van de tabletten van 50 mg kan doen Oxymetholon; nochtans, nemend 8, is 10 of 12 tabletten dagelijks meer dan het organisme kan behandelen. Androlic moet ernstig worden genomen en de heersende bodybuildermentaliteit „meer is beter“ misplaatst is.

Androlic is jammer genoeg ook de schadelijkste mondelinge steroïden. Zijn opname kan vele aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken. Aangezien alkylated is het 17 alpha- is het zeer lever-giftig. De meeste gebruikers kunnen bepaalde pathologische veranderingen in hun leverwaarden na ongeveer weinig week verwachten.

 

Samenstellingsoxymetholone zet gemakkelijk in oestrogeen om. Dit veroorzaakt tekens van vervrouwelijking (b.v. gynecomastia) en waterbehoud dat op zijn beurt de opname van antioestrogenen (b.v. Nolvadex en Proviron) en een verhoogd gebruik van diuretics (b.v. Lasix) vóór de concurrentie vereist. De bodybuilders die een strenge die steroid acne ervaren door Androlic wordt veroorzaakt kunnen dit probleem onder controle krijgen door de voorschriftdrug Accutane te gebruiken. Andere mogelijke bijwerkingen kunnen hoofdpijnen, misselijkheid, het braken, maagpijnen, gebrek aan eetlust, slapeloosheid, en diarree omvatten. De atleet kan een gevoel van „algemene indisposition“ met de opname van Androlic verwachten die volledig in tegenstelling tot Dianabol is die een „betekenis van welzijn“ vervoert. Dit leidt vaak tot een paradoxale situatie aangezien de atleet sterker en omvangrijker blijft worden terwijl, tegelijkertijd, hij niet goed voelt. De verhoogde aggressiviteit wordt veroorzaakt door het het voortvloeien hoge niveau van androgen en voorkomt meestal wanneer de grote hoeveelheden testosteron gelijktijdig met Androlic „worden geschoten“. Androlic is geen steroïden voor oudere atleten aangezien zij meer gevoelig aan mogelijke bijwerkingen, en het risico van leverschade en prostate kankerverhogingen reageren. Aangezien de drug gewoonlijk met een dieetrijken in calorieën en vet nodig wordt genomen om massa op te bouwen, zouden het cholesterolniveau en de LDL-waarden kunnen stijgen terwijl de HDL-waarden verminderen. De eigen productie van het lichaam van testosteron wordt aanzienlijk verminderd aangezien Androlic een verbiedend effect op de hypothalamus heeft, die vermindert op zijn beurt of volledig de versie van GnRH tegenhoudt (gonadotropin die hormoon vrijgeeft). Om deze reden is de opname van testosteron-bevorderende samenstellingen zoals HCG en Clomid (zie relatieve kenmerken) absoluut noodzakelijk om de hormoonproductie in de testikels te handhaven.

 

Androlic wordt niet geadviseerd voor vrouwen aangezien het veel veroorzaakt en, voor een deel, onomkeerbare virilizing symptomen zoals acne, clitorial hypertrofie, diepe stem, de verhoogde haargroei op de benen, de gemiste baardgroei, verhoogde periodes, - libido, en haarverlies. Androlic is eenvoudig te sterk voor het vrouwelijke organisme en dienovereenkomstig, is het slecht getolereerd. Sommige nationale en internationale concurrerende vrouwelijke atleten, echter, nemen Anadol 50 tijdens hun „massa de bouwfase“ en boeken enorme vooruitgang. De vrouwen die niet het verschillende prestaties-verbeterend effect van Androlic willen opgeven zouden maar tegelijkertijd, mogelijke die bijwerkingen willen verminderen door androgen worden veroorzaakt, konden nadenken nemend de helft van een tablet (25 mg) om de twee die dagen, met „milde“ injecteerbare anabole steroïden zoals het Depot of Durabolin van Primobolan worden gecombineerd. Uiteindelijk, het gebruik van Androlic en zijn dosering een uitdrukking van de persoonlijke bereidheid van de vrouwelijke atleet zijn om risico's te nemen. In scholen van geneeskunde wordt Androlic gebruikt in de behandeling van beendermergwanorde en bloedarmoede met abnormale bloedvorming.

 

Androlic/Anadrol (Oxymethylone)

Androlic/Anadrol-tabletten. Elke anadroltablet bevat 50 mg. oxymetholone. Androlic/Anadrol, merknaam Androlic, komen in pakken van 20 tabletten en door Brits Apotheek (L.P.) Co. Ltd vervaardigd.

 

Gemeenschappelijke gebruik en aanwijzingen voor anadrol

Het primaire medische gebruik van anabool-androgene steroïden moet vertraagde puberteit, sommige die soorten behandelen impotentie en het verspillen van het lichaam door HIV besmetting of andere ziekten wordt veroorzaakt.

 

De anabole steroïden bevorderen de groei van skeletachtige spier en de ontwikkeling van mannelijke seksuele kenmerken maar hebben ook een andere gevolgen.

 

Androlic/Anadrol 50 zijn de sterkste en, tegelijkertijd, ook meest efficiënte mondelinge steroïden. Androlic/Anadrol hebben een uiterst hoog androgeen effect, dat met een uiterst intense anabole component - oxymetholone samengaat.

 

Het hoogst androgene effect van anadrol bevordert de regeneratie van het lichaam zodat vaak gevreesd „over opleiding“ waarschijnlijk niet kan voorkomen.

 

Een dosering voldoende voor om het even welke atleet zou 0,5 - 0,8 mg zijn. per pond lichaamsgewicht/dag. Dit beantwoordt aan 1-4 tabletten; d.w.z. 50-200 mg/dag. In geen geval indien een atleet meer dan vier tabletten in om het even welke bepaalde dag neemt, bij voorkeur nooit meer dan drie.

Wanneer het nemen van anadrol voor het eerst zou athelete met een opname van slechts één 50 mg-tablet moeten beginnen. Na één week kan de dagelijkse dosering tot twee tabletten, één die tablet worden verhoogd elk in de ochtend en avond, met maaltijd wordt de gevergd.

 

De hogere dosering zou niet voor periodes moeten worden genomen langer dan twee tot drie weken. Om het even welk gebruik van anadrol zou niet zes weken moeten overschrijden. Na het beëindigen anadrol, is het belangrijk om steroid behandeling met een andere samenstelling voort te zetten aangezien, anders, een drastische vermindering van spiermassa en sterkte plaatsvindt.

 

Androlic/Anadrol zijn de schadelijkste mondelinge steroïden en zijn opname kan vele aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken. De meeste gebruikers kunnen bepaalde pathologische veranderingen in hun leverwaarden na ongeveer één week verwachten. Zij die het gebruik van oxymetholone beëindigen zullen gewoonlijk normale waarden binnen twee maanden tonen. Oxymetholone is de enige anabole/androgene steroïden, die met leverkanker verbonden zijn.

 

Androlic de extra informatie/van Anadrol (Oxymethylone):

Gemeenschappelijk gebruik

Het primaire medische gebruik van anabool-androgene steroïden moet vertraagde puberteit, sommige die soorten behandelen impotentie en het verspillen van het lichaam door HIV besmetting of andere ziekten wordt veroorzaakt.

 

De anabole steroïden bevorderen de groei van skeletachtige spier en de ontwikkeling van mannelijke seksuele kenmerken maar hebben ook een andere gevolgen.

 

Androlic/Anadrol 50 zijn de sterkste en, tegelijkertijd, ook meest efficiënte mondelinge steroïden. Androlic/Anadrol hebben een uiterst hoog androgeen effect, dat met een uiterst intense anabole component - oxymetholone samengaat.

 

Het hoogst androgene effect van anadrol bevordert de regeneratie van het lichaam zodat vaak gevreesd „over opleiding“ waarschijnlijk niet kan voorkomen.

 

Androlic/Anadrol kan dramatische aanwinsten in sterkte en spiermassa in een zeer korte tijd geven. Het waterbehoud is aanzienlijk en aangezien de spiercel heel wat water trekt, zal het volledige spiersysteem van de meeste atleten vlot kijken. Androlic/Anadrol niet veroorzaken een kwalitatieve spieraanwinst maar eerder kwantitatieve. Androlic/Anadrol „smeren“ de verbindingen aangezien het water daar ook wordt opgeslagen. Enerzijds is dit een factor in de enorme verhoging van sterkte en, anderzijds, staat het atleten met gezamenlijke problemen een pijnloze training toe. Een strikt dieet, samen met de gelijktijdige opname van nolvadex-D en Proviron, kan waterbehoud beduidend verminderen.

 

Androlic/Anadrol verhogen het aantal rode bloedcellen, die de spier toestaan om meer zuurstof te absorberen. De spier heeft zo een hoger duurzaamheid en een prestatieniveau.

 

Hoewel anadrol geen steroïden als voorbereiding op de concurrentie worden gebruikt is, helpt het meer dan een andere steroïden tijdens het op dieet zijn om de spiermassa te handhaven en een intense training toe te staan die.

 

Richtingen

Androlic/Anadrol komen als tablet die 50 mg bevat. oxymetholone, om mondeling te nemen.

 

Een dosering voldoende voor om het even welke atleet zou 50-200 mg/dag zijn. afhankelijk van gewicht en hoe is de gevorderde gebruiker van anabole steroïden de atleet. Een opname van meer dan drie tabletten in om het even welke bepaalde dag is niet raadzaam.

De eerste keer gebruiker van anadrol zou met een opname van slechts één 50 mg-tablet moeten beginnen. Na een één week, kan de dagelijkse dosering tot twee tabletten, één die tablet worden verhoogd elk in de ochtend en avond, met maaltijd wordt de gevergd.

De atleten die geavanceerder zijn of wegen meer dan 220 ponden kunnen de dosering tot 150 mg/dag in de derde week verhogen. Deze dosering, echter, zou niet voor periodes moeten worden genomen langer dan twee tot drie weken.

Het gebruik van anadrol zou zes weken nooit moeten overschrijden. Na het beëindigen van het gebruik van anadrol, is het belangrijk om steroid behandeling met een andere samenstelling voort te zetten aangezien, anders, een drastische vermindering van spiermassa en sterkte en de gebruiker plaatsvindt. De atleten zetten hun behandeling met injecteerbaar testosteron zoals Sustanon 250 of Testosteron Enanthate voor verscheidene weken voort.

 

Voorzorgsmaatregelen

Androlic/Anadrol zijn de schadelijkste mondelinge steroïden en zijn opname kan vele aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken. De meeste gebruikers kunnen bepaalde pathologische veranderingen in hun leverwaarden na ongeveer één week verwachten. Een verhoging van leverwaarden van de beide GEKREGEN enzymen en geroepen transaminases van GPT ook, kan niet vaak worden vermeden, die aanwijzingen van hepatitis, d.w.z. een leverbesmetting zijn. Zij die oxymetholone beëindigen zullen gewoonlijk normale waarden binnen twee maanden tonen.

 

De langere opname van anadrol en/of de hogere dosissen kunnen een gele verkleuring van vingernagels, ogen, of huid veroorzaken. Het leverenzym gamma-GT reageert ook gevoelig aan oxymetholone, veroorzakend het om op te heffen. Als de hoge dosering van anadrol over langdurig wordt genomen, daar is een verhoogd risico dat de beschreven leververanderingen konden omhoog beëindigen schadelijk de lever. Tijdens de opname van Androlic/Anadrol 50, zouden de leverwaarden evenals het LDH/HBDH-quotiënt, altijd door een bekwame arts moeten worden gecontroleerd.

 

Oxymetholone is de enige anabole/androgene steroïden wat met leverkanker is verbonden.

Androlic/Anadrol worden niet geadviseerd voor vrouwen aangezien het veel en, voor een deel, onomkeerbare virilizing symptomen zoals acne, clitorial hypertrofie, diepe stem, de verhoogde haargroei op de benen, de gemiste baardgroei veroorzaakt, periodes, verhoogd libido, en haarverlies.

 

Mogelijke bijwerkingen

Oxymetholone zet gemakkelijk in oestrogeen om dat tekens van vervrouwelijking en het reeds vermelde waterbehoud veroorzaakt, dat op zijn beurt de opname van antiestrogens vereist. Het verhoogde waterbehoud, naast de esthetische problemen, kan verdere schadelijk zijn aangezien het hoge bloeddruk kan veroorzaken. In extreme gevallen kan de opname van een drug tegen hoge bloeddruk noodzakelijk zijn.

 

Oxymetholone zet niet in DHT om. Nochtans, is het machtige androgen. De gebruikers die strenge die steroid acne ervaren door anadrol wordt veroorzaakt kunnen dit probleem onder controle krijgen door de voorschriftdrug Accutane te gebruiken.

 

Andere mogelijke bijwerkingen kunnen hoofdpijnen, misselijkheid, het braken, maagpijnen, gebrek aan eetlust, slapeloosheid, en diarree omvatten. De atleet kan een gevoel van „algemene indisposition“ met de opname van anadrol verwachten die volledig in tegenstelling tot Dianabol is die een „betekenis van welzijn“ vervoert.

 

De verhoogde aggressiviteit wordt veroorzaakt door het het voortvloeien hoge niveau van androgen en voorkomt meestal wanneer de grote hoeveelheden testosteron gelijktijdig met het gebruik van anadrol worden ingespoten.

 

De eigen productie van het lichaam van testosteron wordt aanzienlijk verminderd aangezien anadrol een verbiedend effect op de hypothalamus heeft, die vermindert op zijn beurt of volledig de versie van GnRH tegenhoudt (gonadotropin die hormoon vrijgeeft). Om deze reden is de opname van testosteron-bevorderende samenstellingen zoals HCG en Clomid absoluut noodzakelijk om de hormoonproductie in de testikels te handhaven.

 

Als u andere hierboven vermelde gevolgen niet opmerkt, contacteer uw arts.

 

Overdosis

Als de overdosis van anadrol wordt verdacht, contacteer onmiddellijk uw lokale het centrum of de noodsituatieruimte van de vergiftcontrole.

Extra informatie.

 

Houd anadrol in een strak gesloten container en uit bereik van kinderen. Sla anadrol bij kamertemperatuur en vanaf bovenmatige hitte en vochtigheid (niet in de badkamers) op.

 

Nota

De bovengenoemde informatie is bedoeld aan te vullen, niet substituut voor, de deskundigheid en het oordeel van uw arts, of andere beroepsbeoefenaar. Het zou niet moeten worden ontleed om erop te wijzen dat het gebruik van anadrol veilig, aangewezen, of efficiënt is voor u. Raadpleeg uw beroepsbeoefenaar alvorens anadrol te gebruiken.

 

 

 

 

Anadrol (Oxymetholone) Mondelinge Tablet voor de Groei van de Bodybuilderspier 0

 

 

 

E-mail: doublewin-eunice@nandrolonesteroid.com

WhatsApp: +86 17683962426

Skype: eunice1998

 

Contacteer me!

 

 

 

Methandrostenolone Dianabol 20mg/tablet 50tablets
Methandrostenolone Dianabol 25mg/tablet 100tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 10mg/tablet 50tablets
4-chlorodehydromethyltestosterone Turinabol 40mg/tablet 100tablets
Mesterolone Proviron 25mg/tablet 50tablets
Mesterolone Proviron 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 50tablets
Stanozolol Winstrol 50mg/tablet 100tablets
Stanozolol Winstrol 10mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 10mg/tablet 50tablets
Oxandrolone Anavar 25mg/tablet 100tablets
Oxandrolone Anavar 50mg/tablet 100tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 50tablets
Clomiphene Clomid 50mg/tablet 100tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 50tablets
Oxymetholone Anadrol 50mg/tablet 100tablets
Tamoxifen Nolvadex 10mg/tablet 50tablets
Tamoxifen Nolvadex 20mg/tablet 100tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 50tablets
Anastrozole Arimidex 1mg/tablet 100tablets
Methenolone Primobolan 10mg/tablet 50tablets
Liothyronine Thyro3 25mcg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbutrol 50mcg/tablet 50tablets
Clenbuterol Clenbutrol 40mcg/tablet 100tablets
Exemestane Aromasin 25mg/tablet 100tablets
2,4-dinitrophenyl 2,4-dnp 200mg/tablet 50tablets
Fluoxymesterone Halotestin 10mg/tablet 100tablets
Tadalafil Cialis 20mg/tablet 100tablets
Viagra Sildenafil 100mg/tablet 100tablets
Haanbommen 20mg+50mg  

20mg

Cialis+50mg Viagra-tablet

100tablets
T3 Liothyroninenatrium 50mcg/tablet 100tablets
het meest methyltest Methyltestosterone 10mg/tablet 100tablets
Letrozole Letrozole 2.5mg/tablet 100tablets

 

 

Ordestap:

1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.

2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.

3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24 uren nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.

4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

 

 

 

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +8617683962426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons