Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenvette verliessteroïden

Verlies Vette Steroïden Orlistat CAS 96829 58 2 Farmaceutische Rangsteroïden

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Verlies Vette Steroïden Orlistat CAS 96829 58 2 Farmaceutische Rangsteroïden

Lose Fat Steroids Orlistat CAS 96829 58 2 Pharmaceutical Grade Steroids
Lose Fat Steroids Orlistat CAS 96829 58 2 Pharmaceutical Grade Steroids Lose Fat Steroids Orlistat CAS 96829 58 2 Pharmaceutical Grade Steroids Lose Fat Steroids Orlistat CAS 96829 58 2 Pharmaceutical Grade Steroids Lose Fat Steroids Orlistat CAS 96829 58 2 Pharmaceutical Grade Steroids

Grote Afbeelding :  Verlies Vette Steroïden Orlistat CAS 96829 58 2 Farmaceutische Rangsteroïden Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Orlistat
Certificering: GMP , ISO 9001 , USP
Modelnummer: CAS NO.96829-58-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20G
Prijs: Contact Me
Verpakking Details: Discrete en Veilige Pakketten voor het Veilige Verschepen
Levertijd: Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling.
Betalingscondities: Western Union, T/T, Bitcoin, MoneyGram, Creditcard
Levering vermogen: 1000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 96829-58-2 Verschijning: Wit Poeder
Mf: C29H53NO5 ASSAY: 99%
Productnaam: Orlistat Andere naam: Orlipastat
e-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com skype: Wendy.Doublewin

Snelle Details:
Productnaam: Orlistat
CAS: 96829-58-2
MF: C29H53NO5
Mw: 495.73
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Zuiverheid: 99.51%
Norm: USP
Gebruik: Een antiobesityagent. Een alvleesklier- lipaseinhibitor. Antiobesityagent. Antidiabetic; Orlistat is een antiobesityagent. Orlistat is een alvleesklier- lipaseinhibitor. Tetrahydrolipstatin (orlistat) is een halfsynthetisch die derivaat van lipstatin, metabolite van Streptomyces toxytricini wordt geïsoleerd. Tetrahydrolipstatin doet dienst als machtige, onomkeerbare inhibitor van alvleesklier- lipase. In vivo, blokkeert het de absorptie van triglyceride terwijl het toestaan van vetzuurabsorptie. Tetrahydrolipstatin wordt wijd gebruikt voor de behandeling van zwaarlijvigheid.
Verlies Vette Farmaceutische de Rangsteroïden CAS van Steroïdenorlistat 96829 58 2 0

Beschrijving:

Orlistat (ook als tetrahydrolipstatin wordt bekend) is een drug wordt ontworpen om zwaarlijvigheid te behandelen die. Het op de markt gebracht=wordt= als voorschriftdrug onder de handelsnaam door Roche in de meeste landen, en is verkochte over de toonbank zoals door GlaxoSmithKline in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Zijn primaire functie verhindert de absorptie van vetten het menselijke dieet door als lipaseinhibitor te handelen, daardoor verminderend warmteopname. Het is voorgenomen voor gebruik samen met een gezondheidszorg leverancier-gecontroleerd ver*minderen-caloriedieet.

De doeltreffendheid van orlistat in het bevorderen van gewichtsverlies is welomlijnd, hoewel bescheiden. De samengevoegde gegevens van klinische die proeven stellen voor dat de mensen orlistat naast levensstijlwijzigingen worden gegeven, zoals dieet en oefening, ongeveer 2-3 kilogram (4.4-6.6 pond) meer dan die die niet de drug in de loop van een jaar nemen verliezen. Orlistat ook vermindert bescheiden bloeddruk, en schijnt om het begin van type te verhinderen - diabetes 2, hetzij wegens gewichtsverlies zelf of wegens andere gevolgen; in een grote willekeurig verdeelde gecontroleerde proef, orlistat werd gevonden om de weerslag van diabetes te verminderen door bijna 40% in zwaarlijvige mensen.

Orlistat is een halfsynthetisch die derivaat van lipstatin, metabolite van Streptomyces toxytricini wordt geïsoleerd. Orlistat doet dienst als machtige, onomkeerbare inhibitor van alvleesklier- lipase. In vivo, blokkeert het de absorptie van triglyceride terwijl het toestaan van vetzuurabsorptie.

Orlistat wordt wijd gebruikt voor de behandeling van zwaarlijvigheid als steroïden van het gewichtsverlies. Biologische Activiteiten Hypolipemic alvleesklier-, maag en carboxylester lipaseinhibitor. Stelt geen activiteit bij phospholipase A 2, leveresterase, trypsine en chymotrypsin tentoon. Remt het thioesterasedomein van vetzuursynthase, die tot de arrestatie van de celcyclus bij de grens van G in vitro leiden 1 /S. Verhindert de absorptie van ongeveer één derde van vet voedsel en stelt in vivo pro-gastrokinetic, antiobesity en antihypercholesterolemic activiteit tentoon.

Toepassing:

Orlistat (ook als tetrahydrolipstatin wordt bekend) is een drug wordt ontworpen om zwaarlijvigheid te behandelen die. De doeltreffendheid van orlistat in het bevorderen van gewichtsverlies is welomlijnd, vermindert Orlistat ook bescheiden bloeddruk, en schijnt om het begin van type te verhinderen - diabetes 2. Zijn primaire functie verhindert de absorptie van vetten het menselijke dieet door als lipaseinhibitor te handelen, daardoor verminderend warmteopname. Het is voorgenomen voor gebruik samen met een gezondheidszorg leverancier-gecontroleerd ver*minderen-caloriedieet.

De doeltreffendheid van orlistat in het bevorderen van gewichtsverlies is duidelijk, alhoewel matig. De samengevoegde gegevens van klinische proeven tonen aan dat de mensen die olivide geven minder dan 2-3 kilogram (4.4-6.6 ponden) van medicijn dan een jaar, behalve veranderingen in levensstijl zoals dieet en oefening hebben. Is ook een bescheiden vermindering van bloeddruk, schijnt het het begin van type kunnen verhinderen - diabetes 2, hetzij wegens gewichtsverlies zelf of andere gevolgen; in een grote willekeurig verdeelde gecontroleerde proef, orlistat werd hij gevonden in zwaarlijvige mensen zal verminderen de weerslag van diabetes door bijna 40%

Orlistat wordt gebruikt voor de behandeling van zwaarlijvigheid. De hoeveelheid gewichtsverlies bereikte met orlistat varieert. In éénjarige klinische proeven, tussen 35,5% en 54,8% van onderwerpen bereikte een 5% of een grotere daling van lichaamsmassa, hoewel niet elk van deze massa noodzakelijk vet was. Tussen 16,4% en 24,8% bereikte minstens een 10%-daling van lichaamsvet. Nadat orlistat werd tegengehouden, een significant die aantal onderwerpen gewicht-omhoog aan 35% van het gewicht worden herwonnen dat zij hadden verloren. De weerslag van type - diabetes 2 in een zwaarlijvige bevolking is meer dan vier jaar verminderd met orlistat (6,2%) in vergelijking met placebo (9,0%). Het gebruik op lange termijn van orlistat leidt ook tot een bescheiden vermindering van bloeddruk (beteken verminderingen respectievelijk van 2,5 en 1,9 mmHg in systolische en diastolische bloeddruk).

Orlistat is een drug die verlies van gewicht door de spijsvertering en de absorptie van vet in voedsel te verhinderen bevordert. In de darm die, riep een enzym apart het vet van lipase (hoofdzakelijk door de alvleesklier wordt geproduceerd) onderbrekingen in voedsel zodat het in het lichaam kan worden geabsorbeerd. Orlistat blokkeert de actie van lipase en verhindert daardoor het verbreken en de absorptie van vet. Orlistat blokkeert absorptie van ongeveer 25% van het vet in een maaltijd. Unabsorbed vet wordt afgescheiden in de kruk. Dit medicijn wordt samen met een een arts-goedgekeurd ver*minderen-caloriedieet, een oefening, en programma van de gedragswijziging gebruikt om beduidend te zware (zwaarlijvige) personen te helpen gewicht verliezen. Het nemen orlistat kan ook helpen u verhinderen het gewicht te herwinnen u hebt verloren. Het verliezende gewicht en het houden het kunnen weg de vele gezondheidsrisico's dat verminderen de zwaarlijvigheid, met inbegrip van hartkwaal, diabetes, hoge bloeddruk, één of andere vormen van kanker, bepaalde ademhalingsproblemen, en een kortere levensduur veroorzaakt. De dieetvetten moeten in kleinere stukken worden opgesplitst alvorens het lichaam hen kan absorberen. Orlistat werkt door het enzym te blokkeren dat vetten in uw dieet opsplitst. Dit onverteerde vet gaat dan uit uw lichaam in uw darmbeweging over. Orlistat blokkeert niet de absorptie van calorieën van suiker en ander non-fat voedsel, zodat moet u nog uw totale opname van calorieën beperken.

Verlies Vette Steroïden Orlistat CAS 96829 58 2 Farmaceutische Rangsteroïden 1

 

COA:

 

TESTS Specificatione Resultaten
Beschrijving Wit of bijna kristallijn poeder Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL Is in overeenstemming
Specifieke omwenteling -33 -35° -34°
Verlies bij het drogen <0>0,35%
Smeltpunt 42-45ºC 42-44ºC
Water <>0,25%
Overblijvende oplosmiddelen n-hexane<>
n-heptaan<>
20ppm
1260ppm
Analyse (HPLC) >=96.0% (OP DROGE BASIS) 97.4%

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8617776490178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons