Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productennandrolonesteroïden

Spier die Nandrolone Steroid CAS 360 bouwt 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Poeder

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Spier die Nandrolone Steroid CAS 360 bouwt 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Poeder

Muscle Building Nandrolone Steroid CAS 360 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Powder
Muscle Building Nandrolone Steroid CAS 360 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Powder Muscle Building Nandrolone Steroid CAS 360 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Powder Muscle Building Nandrolone Steroid CAS 360 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Powder Muscle Building Nandrolone Steroid CAS 360 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Powder

Grote Afbeelding :  Spier die Nandrolone Steroid CAS 360 bouwt 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Poeder Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DW
Certificering: gmp,iso9001
Modelnummer: CAS 360-70-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Verpakking Details: Verbergende verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Western Union, Bitcoin en MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Nandrolone Decanoate Cas nr: 360-70-3
Zuiverheid: 99% EINECS Nr: 206-639-3
MF: C28H44O3 Mw: 428.65
Verschijning: Wit poeder Whatsapp: +86 13545819969
Hoog licht:

nandrolone decanoate steroid

,

deca durabolin nandrolone decanoate

Nandrolone decanoate
Nandrolone decanoate; nandrolone decanoate; nandrolone decanoate (steroïden); nandrolone decanoate (steroïden)
Engelse Naam: 19-Nortestoterone decanoate

CAS-aantal: 360-70-3
Moleculaire formule: C28H44O3
Molecuulgewicht: 428.65
EINECS aantal: 206-639-3

 

Nandrolone van deca wordt Duraboline- decanoate beschouwd als om populairst van alle steroïden. Het is olie gebaseerde injecteerbaar die zeer weinig bijwerkingen veroorzaakt. Deca Duraboline is gemakkelijk op de lever en bevordert goede grootte en sterkteaanwinsten terwijl het verminderen van lichaamsvet. Deca Duraboline aromatiseert slechts (bekeerlingen aan oestrogeen) in extreme dosering. Het is hoogst anabool maar slechts matig androgeen.

 

Deca Duraboline sluit natuurlijke testosteronproductie, maar het is niet extreem. De aanwinsten zullen minimaal, al dan niet, na de het cirkelen periode verdrijven als de trainingen intens worden gehouden. Tussen haakjes, is nandrolone decanoate ook de meest vervalste drug op de zwarte markt. Het schijnt het beste van injectables voor de kosten te zijn.

 

 

De resultaten van deca Duraboline

 

Kan de grote populariteit van deca aan zijn talrijke mogelijke toepassingen en, voor zijn meestal positieve resultaten worden toegeschreven. Het verschillende anabole effect van nandrolone decanoate is weerspiegeld in het positieve stikstofsaldo. De stikstof, in vorm in entrepot maakt deel uit van proteïne. Deca Duraboline brengt de spiercel ertoe om meer stikstof op te slaan dan het bevrijdt zodat een positief stikstofevenwicht wordt bereikt.

 

Een positief stikstofsaldo is synoniem met de spiergroei aangezien de spiercel, in deze fase, (accumuleert) een grotere hoeveelheid proteïne dan gebruikelijk assimileert. Een positief stikstofsaldo en het eiwit de bouweffect dat begeleiden zullen het voorkomen slechts als genoeg calorieën en proteïnen worden geleverd. Men zou dit moeten kennen aangezien, anders, het tevredenstellen van resultaten met Deca Duraboline niet kan worden verkregen.

 

Aangezien Deca Duraboline ook meer water in de bindweefsels opslaat, kan het bestaande pijn in verbindingen tijdelijk verlichten of genezen. Dit is vooral goed voor die atleten die over pijn in de schouder, de elleboog, en de knie klagen; zij kunnen van pijn-vrije trainingen tijdens behandeling vaak genieten terwijl het gebruiken van Deca Duraboline. Een andere reden voor dit is dat het de cortisonereceptoren waarbij minder cortisone wordt toegestaan om de spiercellen en de bindweefselcellen te bereiken blokkeert. De atleten gebruiken Deca Duraboline, afhankelijk van hun behoeften, voor spieropbouw en als voorbereiding op de concurrentie.

 

 

De dosering van deca Duraboline

 

Deca Duraboline is geschikt, zelfs boven gemiddelde, om spiermassa te ontwikkelen aangezien het de eiwitsynthese bevordert en gelijktijdig tot waterbehoud leidt. De optimale dosis ligt met deze bedoeling tussen 200 en 600 mg/week. Het wetenschappelijke onderzoek heeft aangetoond dat de beste resultaten door de opname van het lichaamsgewicht van 2 mg/pound kunnen worden verkregen. Zij die een dosis minder dan 200 mg/week nemen zullen slechts een zeer licht anabool effect gewoonlijk voelen dat, echter, met een hogere dosering stijgt.

 

Het anabole en voortvloeiende opbouweffect van Deca Duraboline, tot een bepaalde graad, hangt van de dosering af. In de waaier van ong. 200 tot 600 mg/week, stijgt het anabole effect bijna proportioneel tot de doseringsverhoging. Als meer dan 600 mg/week worden beheerd, verschuift de verhouding van het positief aan de negatieve gevolgen ten gunste van de laatstgenoemden.

 

Bovendien op een doseringsniveau boven 600 mg/week, stijgt het anabole effect niet meer proportioneel tot de doseringsverhoging, zodat 1000 mg/week beduidend geen betere resultaten dan 600 mg/week waarborgen. De meeste mannelijke atleten ervaren goede resultaten door 400 mg/week te nemen. Steroid beginners hebben gewoonlijk slechts 200 mg/week nodig.

 

 

Het gebruik van deca Duraboline

 

De vrouwen met een dosering van zelfs 100 mg/week ervaren gewoonlijk geen grote problemen met Deca Duraboline. Bij hogere androgeen-veroorzaakte dosering kunnen de virilizationsymptomen, met inbegrip van diepe (onomkeerbare) voorkomen stem, de verhoogde groei van lichaamshaar, acne, verhoogd libido, en misschien clitorishypertrophy. Aangezien de meeste vrouwelijke atleten op goed met Deca Duraboline worden wordt een dosis 50 mg+/week gewoonlijk gecombineerd met Anavar 10 mg+/day.

 

Beide samenstellingen, wanneer genomen in een lage dosering, zijn slechts androgeen lichtjes zodat de masculinizing bijwerkingen slechts zelden voorkomen. Deca Duraboline, door zijn verhoogde eiwitsynthese, leidt ook tot een netto die spieraanwinst en Anavar, op de verhoogde fosfocreatinesynthese wordt gebaseerd, leidt tot een meetbare sterkteaanwinst met zeer laag waterbehoud.

 

Andere die variaties van beleid door vrouwelijke atleten worden gebruikt zijn Deca Duraboline en Winstrol-tabletten, evenals Deca Duraboline en Primobolan-s-Tabletten. Aangezien Deca Duraboline geen negatieve gevolgen voor de lever heeft kan het zelfs door personen met leverziekten worden gebruikt. De examens hebben aangetoond dat een gecombineerde toepassing van Dianabol/Deca Duraboline de leverwaarden verhoogt die, echter, naar normaal op onderbreking van 17 alpha- alkylated Dianabol en voortdurend beleid van Deca Duraboline terugkeren.

 

Zelfs kon een behandelingsperiode met Deca Duraboline over verscheidene jaren geen schade aan de lever openbaren. Om deze reden Deca combineert Duraboline goed met Andriol (240-280 mg/dag) aangezien Andriol niet door de lever wordt opgesplitst en zo de leverfunctie niet ook niet wordt beïnvloed.

 

 

De cyclus van deca Duraboline

 

Deca Duraboline werkt zeer goed voor spieropbouw wanneer gecombineerd het Depot met van Dianabol (D -D-bol) en Testoviron-. De stapel beroemde van Dianabol (D -D-bol) /Deca resulteert in een snelle en sterke aanwinst in spiermassa. De meeste atleten nemen gewoonlijk 15-40 mg Dianabol (D -D-bol) /dag en 200-400 mg van Deca/week. Nog sneller kunnen de resultaten met 400 mg van Deca/week en 500 mg Sustanon/week worden bereikt.

 

De atleten melden een enorme aanwinst in sterkte en spiermassa wanneer het nemen van 400 mg van Deca/week, 500 mg Sustanon/week, en 30 mg Dianabol (D -D-bol) /dag. Deca is goede basissteroïden die, voor spieropbouw, met veel andere steroïden kunnen worden gecombineerd.

 

Hoewel Deca geen optimale steroïden wanneer het voorbereidingen treffen voor de concurrentie is, bereiken vele atleten ook goede resultaten tijdens deze fase. Aangezien Deca Duraboline anabool op lange termijn is, is er risico dat met een hogere dosering, de concurrerende atleet teveel water zal behouden. Een omzetting in oestrogeen, dat een aromatiserend proces betekent, is mogelijk met Deca Duraboline maar gewoonlijk komt slechts bij een dosis 400 mg/week voor. Tijdens competities met het smeren van tests Deca moet Duraboline niet worden genomen aangezien metabolites in het lichaam in een urineanalyse tot kunnen 18 maanden later worden bewezen.

 

Zij die niet vrezen testend kunnen Deca Duraboline als hoog-anabole basissamenstelling in een dosering van 400 mg/week gebruiken. Androgens in 400 mg/week helpen ook om de regeneratie van het lichaam te versnellen. Het risico van potentieel water behoud en het aromatiseren voor oestrogeen kan met succes worden verhinderd door het gebruik van Proviron met Nolvadex te combineren. Een voorbereidende die stapel vaak in concurrerende atleten wordt waargenomen omvat 400 mg/week Deca Duraboline, 50 mg/dag Winstrol, 228 mg/week Parabolan, en 25 mg/dag Anavar.

 

 

Het recept van Nandrolonedecanoate

 

1, Nandrolone Decanoate voor 10 gram 50 ml @ 200 mg/ml


het poeder van 10 gramnandrolone Decanoate
32,50 van de sesamml olie
2.5ml BEDELAARS 5%
7.50ml BB 15%

 

2.Nandrolone Decanoate 160mg/ml @250ml


het poeder 30ml van 40 gramnandrolone Decanoate
162,5 van de sesamml olie
12.5ml BEDELAARS 5%
37.5ml BB 15%

 

3,1000 ml van Nandrolone Decanoate (150mg/ml)


het poeder van 150 gramnandrolone Decanoate
687,5 van de sesamml olie
50 ml-BEDELAARS 5%
150 ml BB 15%

 

4.Nandrolone Decanoate 400mg/ml voor 500ml


het poeder van 200 gramnandrolone Decanoate (150ml)
250 van de sesamml olie
25ml BEDELAARS 5%
75ml BB 15%

 

5.100 ml van Nandrolone Decanoate (300mg/ml)


het poeder 22.5ml van 30 gramnandrolone Decanoate
57,5 van de sesamml olie
5 ml-BEDELAARS 5%
15 ml BB 15%

Specificatie

 

Certificaat van Analyse
Productnaam : Nandrolone Decanoate
Partij # : 16GT-0107ND  
Mfd. Datum : 2016/03/27  
Exp. Datum : 2019/03/26  
Hoeveelheid : 100kgs  
Verpakking : 1kg/foil zak  
     
TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
     
Beschrijving : Het witte of bijna Witte Kristallijne Poeder is in overeenstemming
Identificatie : Positief Positief
Analyse : 97.0~103.0% 99.38%
Smeltpunt : 33~37°C 33.9~35.7°C
Verlies bij het Drogen : 0.5%max 0,18%
Specifieke Omwenteling : +32°~ +36° (C=1 in dioxane) +33.5°
Chromatografische zuiverheid : som onzuiverheden: 3.0%max <3>
Overblijvende Oplosmiddelen : voldoet aan de vereisten. Is in overeenstemming
     
Conclusie De specificatie is met USP34-norm in overeenstemming

 

 

Samenvatting

 

Nandrolone Decanoate is over één van de het meest hoogst gezochte en algemeen gebruikte anabole steroïden de wereld. sinds zijn aanvang is het een favoriet van atleten en gymnastiekratten geweest.

Nandrolone Decanoate is een nortestosterone 19 als deca-Durabolin het meest meestal wordt bekend die. Door zijn aard Nandrolone is Decanoate uiterst anabool met zeer lage androgene eigenschappen.

De meesten zullen Nandrolone Decanoate vinden het best voor het ophopen van of het bereiken van doeleinden wordt gediend aangezien zijn eigenlijke aard naar dit doel dat geschikt is.

8 weken van gebruik voor Nandrolone Decanoate zullen het minimale tijdsbestek blijken te zijn als men wenst om een beloning van de groei met 12-16 weken van ononderbroken gebruik te oogsten dat veel meer optimaal is maar het gemiddelde tijdsbestek voor de meeste mensen is over het algemeen 12 weken.

 

 

Toepassingen


In vroegere jaren, enige farmaceutische injectables dat beschikbaar aan bodybuilders en economisch allebei wijd - was. De oestrogeencontrole bestond niet toen. Om deze reden, waren de lage aromatiserende eigenschappen van Deca toen vrij nuttig. Deca won daarom brede populariteit.


Gebruik na chirurgie voor chronische verspillende ziekte, ernstige ziekte, en zwakke dun, zwak, osteoporose, kinderdysplasie, aplastic bloedarmoede, enz.


Deca Durabolin is dat deze samenstelling in termen van ongunstige bijwerkingen voor scalp en de huid vrij mild is. Dit is omdat het alpha- reductase 5 enzym handelt om de kracht van nandrolone te verminderen, terwijl in tegenstelling veel andere anabole steroïden door dit enzym onaangetast zijn, kracht eigenlijk is gestegen met het.


Gebruik


Nandrolone decanoate is een soort anabole agent, met het hebben van hetzelfde anabole effect met Nandrolone, met minder androgeic activiteit. Het wordt gebruikt voor chronische verspillende ziekte, voorbarige kinderen, ondervoeding, osteoporose en na-verrichting, die het proces dat van weefselvorming de bevordert, het vervreemdingseffect omkeert, kan ook de vorming van rode bloedcellen bevorderen. Het Nandrolone decanoate effect kan drie weken steunen zodra ingespoten.


Recept:
1, Deca voor 5 gram 25 ml @ 200 mg/ml
5 grampoeder
16.25ml sesamolie
1.25ml BEDELAARS 5%
3.75ml BB 15%

2, Deca voor 10 gram 50 ml @ 200 mg/ml
10 grampoeder
32.5ml sesamolie
2.5ml BEDELAARS 5%
7.5ml BB 15%

 

 

Voordelen

1) Groot voor het ophopen en het snijden, worden de Milde gemakkelijk verkrijgbare Bijwerkingen, de meeste aanwinsten gehouden na een cyclus


2) Deca-Durabolin veroorzaakt vele estrogenic of androgene bijwerkingen niet. Dit is omdat Deca zeer met lage tarieven van aromatisatie heeft (omzetting in oestrogeen via het aromataseenzym), ruwweg gelijk aan 20% het tarief van Testosteron.


3) Deca-durabolin kan ook worden gebruikt om eiwitsynthese, stikstofbehoud, prestaties, en duurzaamheid dramatisch te verbeteren.


4)Deca is ook vennoot met significante verbeteringen in termen van hersteltijd tussen intense trainingen en maskerende minder belangrijke gezamenlijke pijn en oude zeurderige verwondingen.


5) Langzame acterensteroïden terwijl stabiel en efficiënt.

Spier die Nandrolone Steroid CAS 360 bouwt 70 3 Decanoate Deca Durabolin Durabol Poeder 0

 

 

Onze Dienst

 

Snelle Levering: Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling

Kwaliteit: De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan

Het volgen: Uw orde informeert op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie op elk ogenblik van uw orde

Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

Haven: Shenzhen/Shanghai/HK

Productiecapaciteit: 500kg/Month

Geschikt voor: Volwassen

Verpakking: Discreet pakket voor leveringswaarborg

Betalingstermijnen: T/T bankoverdracht, Western Union, MoneyGram, Bitcoin

Leveringstermijnen: HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS, Overzeese Vracht

 

E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

Whatsapp: +86 13545819969

Skype: Wendy.Doublewin

Website: http://www.nandrolonesteroid.com/

 

Best-sellers

Best-sellers
Testosteron Enanthate Tamoxifencitraat
Testosteronpropionaat Clomifenecitraat
Testosteron Cypionate Toremifenecitraat
Testosteron Sustanon Anastrozole
Nandrolone Decanoate Letrazole
Nandrolone phenylpropionate Tadalafil (Cialis)
Trenboloneacetaat Sildenafil ()
Trenbolone Enanthate melanotan 2
Boldenone Undecylenate HGH 176-191
Methenolone Enanthate Benzocaine
Methenoloneacetaat lidocaine
Oxymetholone lidocaine hcl
Oxandrolone procaine
Methandienone (Dianabol) procaine hcl
Stanozolol (winstrol)

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

1-test Cypionate/dihydroboldenone

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8617776490178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons