Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

99% het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van zuiverheidstamoxifen tegen Borstkanker

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

99% het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van zuiverheidstamoxifen tegen Borstkanker

99% Purity Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer
99% Purity Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer 99% Purity Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer 99% Purity Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer 99% Purity Tamoxifen Citrate Powder Nolvadex CAS 54965-24-1 Against Breast Cancer

Grote Afbeelding :  99% het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van zuiverheidstamoxifen tegen Borstkanker Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DW
Certificering: gmp,iso9001
Modelnummer: CAS 54965-24-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Verpakking Details: Verbergende verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Western Union, Bitcoin en MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Tamoxifencitraat Cas nr: 54965-24-1
Zuiverheid: 99% MF: C26H29NO.C6H8O7
EINECS: 259-415-2 Verschijning: Wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang Whatsapp: +86 13545819969
Hoog licht:

bodybuilding estrogen blocker

,

breast cancer steroids

Productdetails:

 

Productnaam: Tamoxifencitraat
Alias: Tamoxifen, Nolvadex, Tamofen
CAS Registry Number: 54965-24-1
EINECS: 259-415-2
Analyse: 99%
Moleculaire Formule: C26H29NO.C6H8O7
Molecuulgewicht: 563.64
MP: 140-144 oC
Verschijning: wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Certificatie: USP/ISO9000
Gebruik: de goederen aan de inductor van de anti-oestrogeenvruchtbaarheid, de voorwerpen in het dysfunctionele baarmoeder aftappen, polycystic eierstok, menstruele wanorde en drug-veroorzaakt amenorrhea en andere gynecologic ziekten; Het wordt gebruikt als eerste lijndefensie tegen borstkanker.

 

 

Beschrijving:


Nolvadex en Clomid zijn twee van de populairste Selectieve Modulators van de Oestrogeenreceptor (SERMs) in de wereld en het deel van het supplementaire plan voor vele prestaties die atleten verbeteren. Meer atleten kopen Nolvadex voor PCT-doeleinden dan een ander doel; in feite, kopen meer prestatiesversterkers Nolvadex voor hun PCT-gebruik dan een ander beschikbaar medicijn.


In feite, kopen meer prestatiesversterkers Nolvadex voor hun PCT-gebruik dan een ander beschikbaar medicijn. Zoals u begrijpt het doel van de PCT-periode is natuurlijke testosteronproductie te bevorderen nadat een cyclus van anabole steroïden is beëindigd; dit is noodzakelijk aangezien de anabole steroïden natuurlijke testosteronproductie onderdrukken. Verder, voorbij testosteronstimulatie is dit de periode wanneer wij beginnen normaliserend ons lichaam maar in het geval van Tamoxifen-Citraat is het testosteronproductie wij bij hier betrokken zijn.


Gynecomastia (mannelijke borstuitbreiding) is één van de meest onrustbarende bijwerkingen die wegens anabool androgeen steroid gebruik kunnen voorkomen, gelukkig kunt u Nolvadex kopen en dit effect bestrijden; nr, Tamoxifen-Citraat zal niet de hoeveelheid oestrogeen in uw lichaam verminderen maar het zal een groot gedeelte van het te binden verhinderen en dit verstrekt protectio.

 

Wanneer de gyno naar voren gebogen anabole steroid gebruikers aromatiserende samenstellingen, zoals testosteron of dianabol in werking stellen, zetten zij in oestrogeen om. Dit kan tot gezwollen uitsteeksels, opzwellen, bloeddruk, erectiele dysfunctie en andere oestrogeen verwante kanten leiden. Nolvadex kan sommige op oestrogeen betrekking hebbende bijwerkingen verhinderen voor te komen, en het kan de groei van gynecomastia stoppen. Nochtans, naar mijn mening, die is AI efficiënter voor algemene oestrogeencontrole gebruiken.

In de praktijk, tamoxifen het best wordt gebruikt helpen links en totaal testosteron opvoeren. Dit zal u helpen van een cyclus terugkrijgen, die tot het een populaire keus voor postcyclustherapie maakt. Een clomiphene, tamoxifen combinatie is één van de beste herstelopties voor de meeste PCT-regimenten.

 

 

Toepassingen:

 

Het Tamoxifencitraat bootst niet links in het lichaam na, eerder bevordert het hypophysis om meer gonadotropins vrij te geven. Gonadotropins zijn eiwithormonen die door gonadotropecellen van de slijmachtige klier worden afgescheiden en snellere en hogere versie van follikel bevorderend hormoon en luteinizing hormoon bevorderen. Wanneer dit gebeurt, zal de stijging van links omhoog de totale testosteronniveaus vastspijkeren die een vlotte postcyclustherapie toestaan. Dientengevolge, zal dit u helpen om het even welke verliezen in spieraanwinsten minimaliseren tot uw eigen lichaam kan terugkrijgen.

Interessant, tamoxifen de werken enkel zoals clomiphene, door oestrogeen tegen te houden van het gaan in slijmachtig, die het in het produceren van links manipuleert. Op zijn beurt, signaleert het dan de leydigcellen om testosteron te produceren. Vele gebruikers van nolvadex hebben bloed het werk die in werking gesteld links-de niveaus van 0 aan over 10iu toenemen tonen, die boven de normale referenced waaier voor een volwassen mannetje is. Als resultaat van dit, gaan uw testosteronniveaus uit.

 

Voor de behandeling van geavanceerde, terugkomende borstkanker en ovariale kanker en andere ziekten. Gebruikt als antineoplastic grondstoffen.
Biologische Activiteit: De antagonist van de oestrogeenreceptor/gedeeltelijke agonist. Selectieve en machtige inhibitor van zoogdiersterolisomerase. Neuroprotective bij vrouwelijke ratten in vivo. Ook hoge affiniteitagonist bij de receptor GPR30 van het membraanoestrogeen.

 

 

Specificatie:

 

Productnaam Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Verschijning Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL, UV is in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het drogen ≤ 0.5ml 0.21ml
Residu op ontsteking Niet meer dan 0,2% 0.06ml
Ijzer Niet meer dan 0,005% 0,0018%
Heavy metallen Niet meer dan 0,001% 0,0006%
Verwante substanties Totaal: Niet meer dan 1,0%
Individu: Niet meer dan 0,5%
0,32%
0,14%
E-isomeer Niet meer dan 0,3% 0,19%
Organische vluchtige onzuiverheden Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Analyse 99.0~101.0%

99.51%

 

 

 

De Dosering, de Aanwijzingen en het Gebruik van het Tamoxifencitraat:


De Tabletten van het Tamoxifencitraat (TCT) is een concurrerende oestrogeenantagonist en een nonsteroidal anti-oestrogeendrug. Het wordt algemeen gebruikt klinisch om alle vormen van borstkanker te behandelen, en het is vooral geschikt voor postmenopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker die oestrogeenreceptor en van de progesteronereceptor positief zijn en vrij lage niveaus van verslagen specifieke antigenen hebben. Het Tamoxifencitraat heeft anti-tumor en antidrugweerstandsgevolgen, en het kan voor hartbescherming en het behandelen van geavanceerde terugkomende borstkanker en ovariale kanker worden gebruikt.

De dosering strekt zich dagelijks van 10mg uit - 60mg. Het is belangrijk om een PCT te beginnen zodra u een steroid cyclus beëindigde om een dramatisch verlies van de bereikte massa te vermijden. De vraag op hoe spoedig om een PCT in werking te stellen hangt van het soort steroïden af u gebruikte. Als uw cyclus van orals wordt samengesteld, die vrij het kortste effect op het lichaam hebben, wordt het geadviseerd om onmiddellijk te beginnen. Sommigen zeggen PCT zodra de laatste dag van de steroid cyclus kan beginnen. Als worden short-acting esters of injectables op basis van water, PCT geadviseerd 4-7 dagen na de laatste injectie. In het geval van lang-handelt esters, zou het rond 10-14 dagen na de laatste injectie moeten zijn.

 

 

 

De Gebruiker van het Tamoxifencitraat:

 

Het Tamoxifencitraat kan de tumorgroei afraden aangezien het eerst met de celreceptoren bindt zelfs alvorens het oestrogeen de receptorplaatsen bereikt. En wij zeggen tamoxifen die is het citraat het meest vertrouwde op en veilige medicijn omdat het niet de productie van oestrogeen onderdrukt.

Hoewel de drug reeds jarenlang wordt gebruikt, is het onophoudelijk voorgeschreven door artsen omdat het de veiligste optie nog de meest efficiënte behandeling voor kanker van de hormoon ontvankelijke positieve borst is. Wanneer wij hormoon ontvankelijk positief zeggen betekent het fundamenteel dat de tumor door oestrogeen wordt gevoed.

 

 

Farmacodynamica:


De tabletten van het Tamoxifencitraat worden genomen mondeling en langzaam geabsorbeerd, vergend ongeveer 3-6 uren om piekbloedconcentratie te bereiken. Na absorptie, tamoxifen de levermetabolite van citraattabletten is N-desmethyl tamoxifen, die gelijkaardige activiteit tamoxifen citraat heeft. De de ophelderingshalveringstijd van de drug is 5-7 dagen en zijn metabolite n-Desmethyl tamoxifen halveringstijd is 7-14 dagen. De dierlijke proeven tonen die citraat tamoxifen en n-Desmethyl wijd wordt doorgegeven in de darmen en de lever tamoxifen. Voor één enkele 20mg-dosis van tamoxifen citraat, zijn zijn piekbloedwaarden 40ng/ml (waaier: 67-183ng/ml) en 336ng/ml (waaier: 148-654ng/ml). Het Tamoxifancitraat bereikt een stabiele bloedconcentratie na verenigbaar gebruik 3-4 weken, terwijl n-Desmethyl vereist 3-8 weken tamoxifen. Het Tamoxifencitraat en zijn metabolites worden hoofdzakelijk afgescheiden in faecaliën, en een kleine hoeveelheid metabolites wordt afgescheiden in urine.

99% het Citraatpoeder Nolvadex CAS 54965-24-1 van zuiverheidstamoxifen tegen Borstkanker 0

 

Onze Dienst

 

Snelle Levering: Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling

Kwaliteit: De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan

Het volgen: Uw orde informeert op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie op elk ogenblik van uw orde

Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

Haven: Shenzhen/Shanghai/HK

Productiecapaciteit: 500kg/Month

Geschikt voor: Volwassen

Verpakking: Discreet pakket voor leveringswaarborg

Betalingstermijnen: T/T bankoverdracht, Western Union, MoneyGram, Bitcoin

Leveringstermijnen: HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS, Overzeese Vracht

 

E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

Whatsapp: +86 13545819969

Skype: Wendy.Doublewin

Website: http://www.nandrolonesteroid.com/

 

Best-sellers

Best-sellers
Testosteron Enanthate Tamoxifencitraat
Testosteronpropionaat Clomifenecitraat
Testosteron Cypionate Toremifenecitraat
Testosteron Sustanon Anastrozole
Nandrolone Decanoate Letrazole
Nandrolone phenylpropionate Tadalafil (Cialis)
Trenboloneacetaat Sildenafil ()
Trenbolone Enanthate melanotan 2
Boldenone Undecylenate HGH 176-191
Methenolone Enanthate Benzocaine
Methenoloneacetaat lidocaine
Oxymetholone lidocaine hcl
Oxandrolone procaine
Methandienone (Dianabol) procaine hcl
Stanozolol (winstrol)

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

1-test Cypionate/dihydroboldenone

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8617776490178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons