Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%

99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%
99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% 99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% 99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% 99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99%

Grote Afbeelding :  99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: DW
Certificering: gmp,iso9001
Modelnummer: CAS 50-41-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: gram 10
Verpakking Details: Verbergende verpakking
Levertijd: Binnen 24 Uren
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Western Union, Bitcoin en MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Clomifenecitraat Cas nr: 50-41-9
Zuiverheid: 99% MF: C32H36ClNO8
EINECS: 200-035-3 Verschijning: Wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang Whatsapp: +86 13545819969

Productdetails:

 

CAS: 50-41-9
Naam: Clomifenecitraat
Formule: C26H28ClNO.C6H8O7
Molecuulgewicht: 598.08
Synoniemen:
Chloramiphene; Clomifenecitraat (JP14); Clomivid; Ethanamine; Clomphid; MRL 41; Fertyl; Clomiphenedihydrogen citraat; Ikaclomin; Fertivet; Dyneric; Triethylamine, citraat; MER 41; clomifen dihydrogen citraat
EINECS: 200-035-3
Smeltpunt: 116.5-118 °C
Kookpunt: 509 °C bij 760 mmHg
Vlampunt: 261.6 °C
Verschijning: kristallijn vast lichaam
Analyse: 99%
Pakket: verpakt in foliezakken
Opslag: De koele droge plaats, vermijdt hitte en direct zonlicht
Toepassing: Chemische producten

 

 

De Beschrijving van het Clomifenecitraat:

 

Clomid (Clomiphene-Citraat) is een krachtig efficiënt die anti-oestrogeen officieel als Selectieve Modulator van de Oestrogeenreceptor (SERM) wordt geclassificeerd. In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Clomid bereikte eerst aandacht begin de jaren zeventig wereldwijd als sterke vruchtbaarheidshulp en wordt nog vandaag gebruikt voor dat doel. Het is ook één van het meest meestal gebruikte SERM door anabole steroid gebruikers. Nr, het is geen anabole steroïden maar kan worden gebruikt om estrogenic die bijwerkingen soms te bestrijden door anabole steroïden worden veroorzaakt. Het kan ook als medicijn Post van de Cyclustherapie (PCT) worden gebruikt om onderdrukte testosteronproductie te bevorderen toe te schrijven aan anabool steroid gebruik. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker.

 

Clomid is gemengde oestrogeenagonist/een antagonist (activator/blocker) die, wanneer verbindend aan de oestrogeenreceptor, het een enigszins verschillende bouw (vorm) dan estradiol aanbrengen. de oestrogeenreceptor vereist band van een oestrogeen of een drug bij zijn bandplaats en ook de band van om het even welk van verscheidene cofactoren bij verschillende plaatsen. zonder de band van de cofactor, is de oestrogeenreceptor inactief. de verschillende weefsels gebruiken verschillende cofactoren. sommige van deze cofactoren kunnen aan de oestrogeenreceptor binden/clomid complex, maar anderen worden geblokkeerd wegens de verandering in vorm. het resultaat is dat in sommige die weefsels clomid als antagonist handelt - de cofactor wordt gebruikt in zoverre dat het weefsel niet kan binden en zo de receptor inactief blijft - en in anderen clomid handelt als agonist (activator), omdat de cofactoren in dat weefsel worden gebruikt aan bind.clomid kunnen een essentiële rol spelen in het verhinderen van deze neerstorting in atletische prestaties kunnen.
Zoals voor vrouwen, is het enige echte gebruik voor clomid het mogelijke beheer van endogene oestrogeenniveaus betwist dichtbij tijd. dit kan vette verlies en gespierdheid, in het bijzonder op vrouwelijke probleemgebieden zoals deze heupen en dijen verhogen. clomid nochtans veroorzaakt vaak verontrustende bijwerkingen in (hieronder) besproken vrouwen, en is niet eveneens in de zeer hoge vraag onder deze groep atleten.
Clomid wordt en hcg ook nu en dan gebruikt periodiek tijdens een steroid cyclus, in een inspanning om natuurlijke testosteronniveaus te verhinderen te verminderen. in vele gevallen kan deze praktijk moeilijk blijken nochtans, vooral wanneer het gebruiken van sterke androgens voor langere perioden.
Clomid, of clomiphene het citraat, zijn een serm (de selectieve modulator van de oestrogeenreceptor), zodat is het in dezelfde groepering zoals tamoxifen (nolvadex). het is de wijdst voorgeschreven drug voor ovulatieinductie, die voor zij nuttig is die onvruchtbaar zijn.

 

 

Het Gebruik van het Clomifenecitraat:


Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (links) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.

Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het testosteron met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek verwijzen wij naar Postcyclustherapie (PCT). Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.

 

 

De Dosering van het Clomifenecitraat:


Grotendeels, zullen de gebruikers dosissen de drug tussen 25mgs aan 150mgs per dag op een verenigbare basis handhaven. Vaak op zullen de tijdengebruikers de samenstelling laden gebruikend dosissen tussen 200-300mgs op de eerste dag van hun post-cyclustherapie en dan „uitzien“ de verdere dosissen verminderen. Nochtans, kunnen de bijwerkingen verbonden aan grote dosissen de samenstelling de capaciteiten van sommige individuen belemmeren om dit te doen.


In termen van het doseren lengte, schijnt het dat minstens 3 weken van de therapie van het clomiphenecitraat door gebruikers wordt geadviseerd. Van cursus, heeft elk hun eigen voorkeur samen met individuele terugwinningsprogramma's. Ook, zullen de types van gebruikte samenstellingen en de duur van een cyclus, natuurlijk, de tijd beïnvloeden het voor een gebruiker om neemt terug te krijgen en de behoefte aan een lange post-cyclustherapie.

 

 

Het Effect van het Clomifenecitraat:


De mannelijke bodybuilders die anabole androgene steroïden (aas) cirkelen hebben geconstateerd dat uit dezelfde mechanismen van verhoogd links (luteinizing hormoon) kunnen worden voordeel gehaald om totale testosteronniveaus te verhogen. vandaar dat clomid is populair in postcyclustherapie (PCT) onder zij die anabole steroïden cirkelen. aangezien clomid capaciteit om aan de oestrogeenreceptoren, heel erg zoals nolvadex, in mannelijke gebruikers heeft te binden die estrogenic samenstellingen zoals testosteron in werking stellen, kunnen dianabol, en deca-durabolin, het als gynecomastiabehandeling (anti-gyno) worden gebruikt. nochtans, clomid is een vrij zwakke anti-gynohulp, en voor dat doel zelden gebruikt. wegens zijn capaciteit om testosteronniveaus op te voeren, is het gezet op de wada (het agentschap van de wereldantidoping) lijst van onwettige smerende agenten in sport.

 

99% Purity Clomifene Citrate Powder CAS 50-41-9 for Gynecologic Diseases 99% 0

 

Onze Dienst

 

Snelle Levering: Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling

Kwaliteit: De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan

Het volgen: Uw orde informeert op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie op elk ogenblik van uw orde

Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

Haven: Shenzhen/Shanghai/HK

Productiecapaciteit: 500kg/Month

Geschikt voor: Volwassen

Verpakking: Discreet pakket voor leveringswaarborg

Betalingstermijnen: T/T bankoverdracht, Western Union, MoneyGram, Bitcoin

Leveringstermijnen: HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS, Overzeese Vracht

 

E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

Whatsapp: +86 13545819969

Skype: Wendy.Doublewin

Website: http://www.nandrolonesteroid.com/

 

Best-sellers

Best-sellers
Testosteron Enanthate Tamoxifencitraat
Testosteronpropionaat Clomifenecitraat
Testosteron Cypionate Toremifenecitraat
Testosteron Sustanon Anastrozole
Nandrolone Decanoate Letrazole
Nandrolone phenylpropionate Tadalafil (Cialis)
Trenboloneacetaat Sildenafil ()
Trenbolone Enanthate melanotan 2
Boldenone Undecylenate HGH 176-191
Methenolone Enanthate Benzocaine
Methenoloneacetaat lidocaine
Oxymetholone lidocaine hcl
Oxandrolone procaine
Methandienone (Dianabol) procaine hcl
Stanozolol (winstrol)

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

1-test Cypionate/dihydroboldenone

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8613545819969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons