Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Van het de Cyclus de Antioestrogeen van de Finasteridedosering Steroïden Wit Poeder CAS 98319-26-7 voor Mannetje

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Van het de Cyclus de Antioestrogeen van de Finasteridedosering Steroïden Wit Poeder CAS 98319-26-7 voor Mannetje

Finasteride Dosage Cycle Anti Estrogen Steroids White Powder CAS 98319-26-7 For Male
Finasteride Dosage Cycle Anti Estrogen Steroids White Powder CAS 98319-26-7 For Male Finasteride Dosage Cycle Anti Estrogen Steroids White Powder CAS 98319-26-7 For Male Finasteride Dosage Cycle Anti Estrogen Steroids White Powder CAS 98319-26-7 For Male Finasteride Dosage Cycle Anti Estrogen Steroids White Powder CAS 98319-26-7 For Male

Grote Afbeelding :  Van het de Cyclus de Antioestrogeen van de Finasteridedosering Steroïden Wit Poeder CAS 98319-26-7 voor Mannetje Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DW
Certificering: gmp,iso9001
Modelnummer: CAS 98319-26-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Verpakking Details: Verbergende verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Western Union, Bitcoin en MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Finasteride Cas nr: 98319-26-7
Zuiverheid: 99% MF: C23H36N2O2
Verschijning: Wit kristallijn poeder Rang: Farmaceutische Rang
Whatsapp: +86 13545819969
Hoog licht:

bodybuilding estrogen blocker

,

breast cancer steroids

Productdetails:

Productnaam: finasteride
Synoniemen: proscar
CAS: 98319-26-7
Formule: C23H36N2O2
Mw: 372.5441
Dichtheid: 1.066g/cm3
Kookpunt: 576.61 ° C bij 760 mmHg
Vlampunt: 177,448 ° C
In water oplosbaar: onoplosbaar
Dampdruk: 0mmHg bij 25 ° C
Eigenschappen:
In water oplosbare onoplosbaar
Gebruik:
De mensen gebruikten om voorwaarden zoals goedaardige prostaathyperplasia en alopecia te behandelen
Verschijning: wit kristalpoeder
Analyse: 99.68%

 

 

 

Finasteridebeschrijving:

 

Finasteride wordt gebruikt om mannelijke mannelijke alopecia (androgene alopecia) te behandelen. Het mondelinge gebruik zal DHT-niveaus totaal verminderen, die opleiding en seksueel gedrag kunnen ongunstig beïnvloeden.

Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosin voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH). ] Finasteride is een mondeling actief testosterontype II alpha- reductase 5 inhibitor die de omzetting van testosteron aan dihydrotestosterone (DHT) remt.

Plaatselijk (op scalp zelf), heeft een bepaald effect in het verminderen van verder haarverlies. Gecombineerd met Nizoral en spironolactone (de smaak is zeer slecht), kan eigenlijk matig worden omgekeerd.

Behandeling van urethrale die problemen door verhoogde voorstanderklier (goedaardige prostaathyperplasia [BPH] worden veroorzaakt)). Het wordt ook gebruikt om het risico van operatie van BPH te verminderen. Kan met een andere drug (doxazosin) worden gebruikt om het risico van BPH-verslechtering te verminderen. Het kan ook voor andere voorwaarden worden gebruikt die uw arts heeft bepaald.

Finasteride is een steroid reductase inhibitor. Het werkt door de hoeveelheid dihydrotestosterone (DHT) in het lichaam te verminderen. Dit maakt prostate kleiner, die helpt om urineproblemen te verlichten.

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke patroonkaalheid (androgene alopecia) bij mensen te behandelen. Het mondelinge gebruik zal DHT-niettemin niveaus systemisch verminderen, die opleiding en geslacht aandrijving kunnen ongunstig beïnvloeden.

Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosin in de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH).] Finasteride is een mondeling actief testosterontype II alpha- reductase 5 inhibitor, verbiedend het enzym dat testosteron in dihydrotestosterone (DHT) omzet.

Topically (op scalp zelf) het is van één of ander effect in het minimaliseren van verder haarverlies. In combinatie met Nizoral en spironolactone (die vreselijk ruikt, tussen haakjes) het verlies kan matig eigenlijk omkeren.

Voor gebruik in cycli met testosteron, denk ik niet het bij allen slecht is. Één eenvoudig wil minder DHT niet dan normaal. Aangezien de hoeveelheid testosteron in het systeem stijgt, moest de hoeveelheid finasteride niveaus aan normale verhogingen laag houden. Ik beschouw als 5 mg/dag bij het gram per weekniveau redelijk, en proportioneel minder bij lagere dosering van testosteron.

 

 

Finasteridetoepassingen:


1). Goedaardige prostaathyperplasia
De artsen gebruiken finasteride voor de behandeling van goedaardige prostaatdiehyperplasia (BPH), informeel als een vergrote voorstanderklier wordt bekend. De FDAapproved dosis is één keer per dag 5 mg. Zes maanden of meer van behandeling met finasteride kunnen worden vereist om de therapeutische resultaten van behandeling te bepalen. Als de drug wordt beëindigd, keren om het even welke therapeutische voordelen binnen ongeveer 6 tot 8 maanden om. Finasteride kan de symptomen verbeteren verbonden aan BPH zoals moeilijkheid het urineren, opstaand tijdens de nacht om, aarzeling bij het begin van urination te urineren, en verminderde urinestroom.
2). Mannelijke patroonkaalheid
Finasteride wordt gebruikt om het mannelijke verlies van het patroonhaar (androgenetic alopecia) bij slechts mensen te behandelen. De behandeling verstrekt over 30% verbetering van haarverlies na zes maanden van behandeling, en de doeltreffendheid duurt slechts voort zolang de drug wordt genomen.

3). Opslag en verwijdering van dit medicijn
Houd dit medicijn in de container het in kwam, strak gesloten, en uit bereik van kinderen. Sla het bij kamertemperatuur en vanaf bovenmatige hitte en vochtigheid (niet in de badkamers) op. Wegwerp om het even welk medicijn dat verouderd of niet meer nodig is.

 

Finasteride wordt gebruikt om goedaardige prostaathyperplasia te behandelen, en finasteride kan symptomen verbeteren verbonden aan BPH, zoals dysuria.

Het is geweten dat finasteride bloeddonatie kan beïnvloeden, en de potentiële donors zijn gewoonlijk beperkt minstens één maand na hun meest recente medicijn

Propecia wordt gebruikt om mannelijke mannelijke alopecia (androgene alopecia) te behandelen. Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosin voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH). ] Finasteride is een mondeling actief testosterontype II alpha- reductase 5 inhibitor die de omzetting van testosteron aan dihydrotestosterone (DHT) remt.

Propecia wordt gebruikt om mannelijke mannelijke alopecia (androgene alopecia) te behandelen. Plaatselijk (op scalp zelf), heeft een bepaald effect in het verminderen van verder haarverlies. Gecombineerd met Nizoral en spironolactone (de smaak is zeer slecht), kan eigenlijk matig worden omgekeerd.

 

 

COA:

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
HPLC
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol; Zeer lichtjes oplosbaar in water Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤10ppm <10ppm
Water ≤0.3% 0,22%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
Relatief materiaal Maximum impurities≤0.5% 0,36%
Totaal impurities≤1.0% 0,52%
Analyse 98.5~101.0% 99.68%
Conclusie

De specificatie is met USP29 in overeenstemming

 

 

 

Van de Supplementenfinasteride van het Proscar Veilige Oestrogeen de Doseringscyclus voor Mannelijk CAS 98319-26-7

 

Finasteride Gebruikend manieren:

 

Gebruiksfinasteride volgens de instructies van de arts. Controle of het etiket op de drug een nauwkeurige dosisbeschrijving heeft.

Finasteride kan extra geduldige pamfletten verstrekken. Als u om het even welke vragen over deze informatie hebt, gelieve uw apotheker te contacteren.

Met of zonder voedsel die finasteride nemen.

Zelfs als u goed voelt, blijf finasteride nemen. Mis geen dosis.

Neem finasteride tegelijkertijd elke dag u kan helpen herinneren zich nemend.

Als u de dosis finasteride mist, sla de gemiste dosis en de terugkeer aan uw routine het doseren regime over. Neem tegelijkertijd 2 dosissen niet.

Vraag uw Gezondheidszorgverlener over om het even welke vragen over hoe te om finasteride te gebruiken.

 

 

Finasteridedosering voor mannetje en wijfje:

 

De standaarddosis finasteride in de behandeling van mannelijke alopecia is 1 mg per dag. Dit toont de resultaten van de meeste mensen met haarverlies. De behandeling van vrouwelijke kaalheid of hirsutism vereist gewoonlijk een standaarddosis. Dit is gewoonlijk tussen 1,25 mg per dag en 2,5 mg van tablet per dag.

Wanneer gebruikt om de uitbreiding van prostaglandine te behandelen, is de dosis veel groter. Dit is gewoonlijk 5 mg-tabletten per dag. Als u behandeling van vergrote voorstanderklier en behandeling van haarverlies nodig hebt, zal dit de dosis zijn. In dit geval, tenzij uw arts u vertelt, neen dan meer 5 mg per dag.

Deze dosissen zijn standaarddosissen, maar zouden niet als alternatief moeten worden gebruikt voor het medische adviseren. Niet op dezelfde manier antwoordt iedereen aan drugs, en kan kleinere of sterkere dosissen vereisen. Om de correcte dosis finasteride voor uw lichaam en uw voorwaarde te verkrijgen, moet u naar medisch advies streven.

 

 

Finasterideeffect:

 

(1) goedaardige prostaathyperplasia
De artsen gebruiken finasteride die BPH, informeel te behandelen als de vergrote voorstanderklier wordt bekend. Finasteride kan symptomen verbeteren verbonden aan BPH, zoals dysuria, opstaat bij nacht, urineert, urineert begon te aarzelen om urinestroom te verminderen.

 

(2) mannelijke typekaalheid
Finasteride wordt gebruikt om mannelijk mannelijk haarverlies (androgene alopecia) te behandelen. De behandeling 6 maanden na behandeling kan het haarverlies van het 30%-verbetering verminderen, zolang het medicijn, het effect zal verdergaan.

 

(3) niet-geëtiketteerd gebruik
Finasteride wordt soms gebruikt in mannetje aan vrouwelijke de vervangingstherapie van het transseksueelhormoon wegens zijn antiandrogenic eigenschappen in combinatie met androgen vormen. Nochtans, met deze bedoeling, is zeer weinig studies van finasteride, doeltreffendheidsbewijsmateriaal beperkt.

 

Van het de Cyclus de Antioestrogeen van de Finasteridedosering Steroïden Wit Poeder CAS 98319-26-7 voor Mannetje 1

 

Onze Dienst

 

Snelle Levering: Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling

Kwaliteit: De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan

Het volgen: Uw orde informeert op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie op elk ogenblik van uw orde

Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

Haven: Shenzhen/Shanghai/HK

Productiecapaciteit: 500kg/Month

Geschikt voor: Volwassen

Verpakking: Discreet pakket voor leveringswaarborg

Betalingstermijnen: T/T bankoverdracht, Western Union, MoneyGram, Bitcoin

Leveringstermijnen: HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS, Overzeese Vracht

 

E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

Whatsapp: +86 13545819969

Skype: Wendy.Doublewin

Website: http://www.nandrolonesteroid.com/

 

Best-sellers

Best-sellers
Testosteron Enanthate Tamoxifencitraat
Testosteronpropionaat Clomifenecitraat
Testosteron Cypionate Toremifenecitraat
Testosteron Sustanon Anastrozole
Nandrolone Decanoate Letrazole
Nandrolone phenylpropionate Tadalafil (Cialis)
Trenboloneacetaat Sildenafil ()
Trenbolone Enanthate melanotan 2
Boldenone Undecylenate HGH 176-191
Methenolone Enanthate Benzocaine
Methenoloneacetaat lidocaine
Oxymetholone lidocaine hcl
Oxandrolone procaine
Methandienone (Dianabol) procaine hcl
Stanozolol (winstrol)

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

1-test Cypionate/dihydroboldenone

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8617776490178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons