Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Mondelinge Anabole Steroïden 10418-03-8 Spier die van Stanozololwinstrol 99%-Analysegeschiktheid bereikt

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Mondelinge Anabole Steroïden 10418-03-8 Spier die van Stanozololwinstrol 99%-Analysegeschiktheid bereikt

Stanozolol Winstrol Oral Anabolic Steroids 10418-03-8 Muscle Gaining 99% Assay Fitness
Stanozolol Winstrol Oral Anabolic Steroids 10418-03-8 Muscle Gaining 99% Assay Fitness Stanozolol Winstrol Oral Anabolic Steroids 10418-03-8 Muscle Gaining 99% Assay Fitness Stanozolol Winstrol Oral Anabolic Steroids 10418-03-8 Muscle Gaining 99% Assay Fitness Stanozolol Winstrol Oral Anabolic Steroids 10418-03-8 Muscle Gaining 99% Assay Fitness

Grote Afbeelding :  Mondelinge Anabole Steroïden 10418-03-8 Spier die van Stanozololwinstrol 99%-Analysegeschiktheid bereikt Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DW
Certificering: gmp,iso9001
Modelnummer: CAS 10418-03-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Verpakking Details: Verbergende verpakking
Levertijd: Binnen 24 Uren
Betalingscondities: T/T bankoverdracht, Western Union, Bitcoin en MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Stanozolol/Winstrol Cas nr: 10418-03-8
Zuiverheid: 99% EINECS Nr: 233-894-8
MF: C21H32N2O Verschijning: Wit poeder
Whatsapp: +86 13545819969
Hoog licht:

oral bodybuilding steroids

,

strongest anabolic steroid

Snel Detail

Productnaam Stanozolol
Andere naam Winstrol
CAS-registeraantal 10418-03-8
EINECS 233-894-8
Moleculaire formule C21H32N2O
Molecuulgewicht 328.49
Moleculaire structuur De Spier die van Stanozololwinstrol 10418-03-8 de Analysegeschiktheid bereiken van USP Standard 99%
Smeltpunt 242 °C
Specifieke optische omwenteling 36.2°
Analyse 99%

De Spier die van Stanozololwinstrol 10418-03-8 de Analysegeschiktheid bereiken van USP Standard 99%

 

COA

Test Analysenorm Resultaten
Identificatie IRL: Pas
UR:
Specifieke Omwenteling +34~ +40° +36.2°
Verlies bij het Drogen ≤1% 0,6%
Andere Steroïden ≤2% (TLC) Pas
Organische Vluchtige Impuritie ≤2500PPM 1000PPM
Analyse 98.0~100.5% 98.04%
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming.

 

 


Toepassing


In tegenstelling tot de meeste injecteerbare anabole steroïden, wordt stanozolol niet geëstrificeerd en als waterige opschorting, of in mondelinge tabletvorm verkocht. De drug heeft een hoge mondelinge biologische beschikbaarheid, wegens een C17-α-alkylation die het hormoon toestaat om first-pass levermetabolisme te overleven wanneer opgenomen. Het is wegens dit dat stanozolol ook in tabletvorm wordt verkocht.

 

Stanozolol is gebruikt in zowel dierlijke als menselijke patiënten voor een aantal voorwaarden. In mensen, is het aangetoond succesvol om te zijn in het behandelen van bloedarmoede en erfelijke angioedema. De dierenartsen kunnen de drug voorschrijven om de spiergroei, rode bloedcelproductie, stijging beendichtheid te verbeteren en de eetlust van afgemate of verzwakte dieren te bevorderen.

Stanozolol is één van de anabole die steroïden als prestaties algemeen worden gebruikt die drugsand wordt verboden van gebruik in de sportenconcurrentie onder toezicht van de Internationale Vereniging van Atletiekfederaties (IAAF) verbeteren en veel andere sportieve organismen. Bovendien, is stanozolol gebruikt in het paardenrennen van de V.S.

 

 

 


Beschrijving


Winstrol of Stanozolol zijn anabole die steroïden mager worden gebruikt om te worden en hard, wordt het hoofdzakelijk gebruikt als mondeling tijdens scherpe cycli om lichaamsvet te verliezen. Het is als variant van Dihydrotestosterone (DHT), zodat kunt u gelijkaardige vette verliesvoordelen verwachten zoals u met een andere afgeleide steroïden van DHT. Voor de meeste gebruikers, is het een goedkoper alternatief aan anavar, en, natuurlijk, is het meer beschikbaar op de zwarte markt. wegens de wijziging bij de a-Ring, dit is zeer unieke steroïden, met zeer unieke scherpe capaciteiten. Dit maakt winstrol hoogste 3 scherpe steroïden op de markt.


Winstrol heeft een unieke capaciteit om de hoeveelheid geslachts hormoon-bindende globuline (SHBG) te verminderen, meer dan een andere steroïden op de markt. SHBG is een hormoon dat aan andere steroïden in uw cyclus bindt die hen nutteloos maken; in eenvoudige termen, maakt het het nemen van teveel nutteloze steroïden aangezien het hen neutraliseert. Nochtans, staat stanozolol u toe om veelvoudige steroïden in uw cyclus zonder de behoefte te stapelen om uw dosering te verminderen. Een interessante stapel zou winstrol en proviron zijn, toestaand voor maximumshbg-vermindering en maximaliserend cyclusdoeltreffendheid.

 

 


Dosering


De concurrerende atleet is veruit de persoon die van het Stanozolol-hormoon het meest en over het algemeen tijdens zijn daadwerkelijke de concurrentiefase zal profiteren; in feite, kan dit zeer goed één van de belangrijkste anabole steroïden van al tijd in zulk een categorie zijn. Één van de primaire gevolgen van Winstrol verhoogt sterkte en een verhoging van sterkte kan daadwerkelijke fysieke macht, evenals daadwerkelijke snelheid zijn en eenvoudig een hogere functionerend efficiëntere atleet verstrekken. Verder, omdat deze steroïden zich niet op heel wat massa zullen opstapelen zal het in veel gevallen heel wat verdenking niet wekken en dit kan voor een geteste atleet belangrijk zijn. Het gebrek aan de massabouw kan ook voor atleten van specifieke sporten belangrijk zijn waar de snelheid van hoge urgentie is.


Voor de bodybuilder heeft het Stanozolol-hormoon een belangrijke plaats en over het algemeen zal dit in de de concurrentie of het op dieet zijn fase zijn; wanneer het individu probeert te snijden. De gevolgen van Winstrol zijn grotendeels de oorzaak van het helpen in het veroorzaken van een aangename lichaamsbouw; met name draaiend rond de verschijning van hardheid. Één van de primaire gevolgen van Winstrol verhardt de spieren maar begrijpt u reeds bij een magere staat moet zijn om deze beloning te oogsten; het zal geen vette lichaamsbouw hard maken. Voor optimaal gebruik is de aanvulling van deze steroïden best wanneer het lichaam-vet reeds lage, bij voorkeur enige cijferniveaus is; als u niet op één enkel cijferniveau bent zou u het wachten en kunnen toevoegen in zodra u voor maximumresultaten bent.


Dergelijk gebruik zal een droger verstrekken en harder kijk en die aangezien een bonus ook meer vasculair is. Verder, aangezien deze steroïden naar het verhogen van sterkte geschikt zijn, terwijl op een calorie beperkt dieet het Stanozolol-hormoon sterkte handhaven zal helpen en vaak verloren spierweefsel bewaren wanneer op dieet zijnd; koppel dit aan de verhardende gevolgen van Winstrol en u hebt fijne scherpe anabole steroïden.

 

 

 


Gevolgen van Winstrol


De gevolgen van Winstrol zijn meer dan verwelkomd door de meeste prestaties die atleten verbeteren. Van aanwinsten in sterkte aan verbeterd en buitengewoon conditionerend de gevolgen van Winstrol hebben iets voor enkel over iedereen. Een stevige DHT leidde anabole steroïden af, is Winstrol één van de weinig anabole steroïden die door zowel mannen als vrouwen kunnen worden gebruikt, die het maken één van de populairste anabole steroïden van al tijd. Natuurlijk, zijn deze steroïden niet zonder downsides, voor als u iets in uw lichaam, geen kwestie zet wat het there’s altijd een potentieel risico voor ongunstige bijwerkingen is. Beschikbaar in een mondelinge tablet evenals een injecteerbare oplossing, in beide gevallen is het hormoon hetzelfde, en met verantwoordelijk gebruik kan bijna aan om het even welke atleet enorm ten goede komen.

 

 


Winstrolcyclus voor vrouwen

 

Anavar is veruit de beste steroïden voor vrouwen, maar Winstrol is ook een geschikte keus. Zijn de Winstrol bijwerkingen hoger in vrouwen dan met Anavar. Die vrouwen die responsibly met Stanozolol aanvullen zouden geen zorgen moeten hebben. Die wijfjes die met Winstrol voor scherpe doeleinden aanvullen zullen dezelfde resultaten zien dat de mensen. In feite is de belangrijkste reden dat de vrouwen een Winstrol-cyclus zullen gebruiken voor de resultaten van het gewichtsverlies. Hun lichaamsbouw zal magerder, harder en bepaald zijn en zij zullen ook heel wat mager weefsel bewaren en de sterkte die vaak is verloor terwijl het op dieet zijn. om deze resultaten te zien, hebben de wijfjes slechts een kleine dosering van ongeveer 10 mg elke andere dag 5-6 weken van gebruik in een cyclus nodig.


Zoals hierboven gezinspeeld op, is Stanozolol één van de weinig anabole steroïden die vrij goed door vele vrouwen kunnen worden getolereerd; nr, is er geen waarborg maar als de dosis laag wordt gehouden zijn de kansen in uw gunst. Sommige vrouwen zelfs bij een lage dosis zullen virilizationsymptomen ervaren en als dit eenvoudig voorkomt beëindigen gebruik en het probleem wordt opgelost; zijn wanneer u de symptomen negeert en hen in dat echte problemen laat plaatsen kom voor.

 

Vele vrouwen, van spoor en gebied aan het bodybuilding en zelfs geschiktheid en cijfer hebben talrijke Winstrol-cycli en voltooid gepland en voor velen blijft het een nietje. Voor de sterke meerderheid van vrouwen die lopen Winstrol-zullen de cycli mondelinge tabletten worden gebruikt. De Stanozololtabletten worden over het algemeen in de sterkte van 10mg en 50mg-met 10mg elke andere dag gevonden die over het algemeen de optimale vrouwelijke begindosis zijn. Terwijl is 10mg elke andere dag een goed uitgangspunt sommige vrouwen zullen vinden dat het dagelijkse doseren wordt vereist; veronderstellend kunnen zij het zonder virilization behandelen. Voorbij 10mg per dag opent u werkelijk de deur voor sommige mogelijke ruwe affects en wanneer om het even welke vrouw een Winstrol-cyclus plant wij kunt niet adviseren gaand boven het 10mg-teken.

 

 

 


Resultaten van Winstrol-cyclus voor Vrouwen


Stanozolol kan niet de beste steroïden voor mannelijke prestatiesversterkers zijn, maar dit is zeker niet het geval voor vrouwen. De vrouwen zijn veel gevoeliger voor steroïden, en terwijl zij van het gebruiken van het in een cyclus zullen profiteren het kunnen aan vrouwen zeer voordelig zijn voor het ophopen dan voor mannen. Als een vrouw 10 mg kan tolereren per dag voor een Winstrol-Dosering, zal dit inderdaad op wat groot mager weefsel zetten, maar sommige dames kunnen te gevoelig zijn en zullen aan 10 mg moeten houden zich elke andere dag. Als in elk geval u begint sommige virilizationsymptomen te zien, beëindig het gebruik onmiddellijk van Winstrol. Als u de symptomen negeert, kan het permanente schade veroorzaken. Het gebruiken van Winstrol voor vrouwen kan positieve resultaten kunnen veroorzaken, maar u moet slim zijn om de negatieve bijwerkingen te vermijden.

 

 


Mannelijke Winstrol-Cyclus


In de meeste gevallen zal een goede Winstrol-cyclus ongeveer 6-8 weken bij het doseren van 50mg elke dag lopen. Sommigen zullen 50mg elke andere dag om allen vinden te zijn zij vereisen maar aangezien deze anabole steroïden een zeer korte halveringstijd hebben, vooral in tabletvorm is het dagelijkse beleid over het algemeen best. 50mg per dag schijnt perfect voor de om het even meest welke mens ongeacht zijn niveau van ervaring te zijn en wij adviseren niet gaand voorbij het 8 weekteken aangezien deze steroïden eerder levergifstof zijn.

 

Winstrol is één van de meer lever anabole steroïden die wij ooit maar zal gebruiken indien responsibly thankfully gebruikt zal de lever zeer snel terugkeren naar normale waarden nadat het gebruik is beëindigd. De enige uitzondering wij betreffende de dosis een Winstrol-cyclus zouden kunnen maken is voor de concurrerende bodybuilder naar het einde van zijn wedstrijd prep cyclus. Vele bodybuilders vinden 100mg per dag laatste 10-14 dagen zeer nuttig vóór een show om te zijn in termen van omhoog werkelijk het verharden van hen alvorens zij op stadium stappen; nochtans, is 14 dagen de maximum geadviseerde duur voor zulk een dosis toe te schrijven aan de giftigheid van deze steroïden.

De Spier die van Stanozololwinstrol 10418-03-8 de Analysegeschiktheid bereiken van USP Standard 99%

 

Mondelinge Anabole Steroïden 10418-03-8 Spier die van Stanozololwinstrol 99%-Analysegeschiktheid bereikt 3

 

Onze Dienst

 

Snelle Levering: Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling

Kwaliteit: De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan

Het volgen: Uw orde informeert op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie op elk ogenblik van uw orde

Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

Haven: Shenzhen/Shanghai/HK

Productiecapaciteit: 500kg/Month

Geschikt voor: Volwassen

Verpakking: Discreet pakket voor leveringswaarborg

Betalingstermijnen: T/T bankoverdracht, Western Union, MoneyGram, Bitcoin

Leveringstermijnen: HKEMS, DHL, TNT, EMS, Fedex, UPS, Overzeese Vracht

 

E-mail: doublewin-wendy@nandrolonesteroid.com

Whatsapp: +86 13545819969

Skype: Wendy.Doublewin

Website: http://www.nandrolonesteroid.com/

 

Best-sellers

Best-sellers
Testosteron Enanthate Tamoxifencitraat
Testosteronpropionaat Clomifenecitraat
Testosteron Cypionate Toremifenecitraat
Testosteron Sustanon Anastrozole
Nandrolone Decanoate Letrazole
Nandrolone phenylpropionate Tadalafil (Cialis)
Trenboloneacetaat Sildenafil ()
Trenbolone Enanthate melanotan 2
Boldenone Undecylenate HGH 176-191
Methenolone Enanthate Benzocaine
Methenoloneacetaat lidocaine
Oxymetholone lidocaine hcl
Oxandrolone procaine
Methandienone (Dianabol) procaine hcl
Stanozolol (winstrol)

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

1-test Cypionate/dihydroboldenone

4-Chlorodehydromethyltestosterone

(Mondelinge Turinabol)

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Wendy

Tel.: +8617776490178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons