Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

CAS 472-61-546 Anabole Steroïden van Trenbolone Enanthate

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

CAS 472-61-546 Anabole Steroïden van Trenbolone Enanthate

CAS 472-61-546 Trenbolone Enanthate Anabolic Steroids
CAS 472-61-546 Trenbolone Enanthate Anabolic Steroids CAS 472-61-546 Trenbolone Enanthate Anabolic Steroids CAS 472-61-546 Trenbolone Enanthate Anabolic Steroids CAS 472-61-546 Trenbolone Enanthate Anabolic Steroids

Grote Afbeelding :  CAS 472-61-546 Anabole Steroïden van Trenbolone Enanthate Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: Trenbolone Enanthate
Certificering: GMP , ISO 9001
Modelnummer: 472-61-546

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Contact Me
Verpakking Details: De aluminiumfoliezak/verbergt de verpakking
Levertijd: Binnen 24 Uren
Betalingscondities: Het Geldgram T/T van Western Union Paypal BTB
Levering vermogen: 1000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Trenen Andere Naam: Trenbolone Enanthate
Cas: 472-61-546 Verschijning: Wit Poeder
MF: C25H34O3 Analyse: 99%
Mw: 382.54 E-mail: doublewin-lina@nandrolonesteroid.com
Hoog licht:

Trenbolone Enanthate Powder

,

CAS 472-61-546

Specificaties

 

Productnaam Trenbolone Enanthate Hoeveelheid 15KG
Partij №. 160902 Rapport №. 1609-1
Fabricagedatum 2016.09.02 Datum van Analyse 2016.09.02
Beschrijving

 

Geel Kristallijn Poeder

 

Vervaldag

2018.09.01
Ref.-Norm Ondernemingsnorm

Het Lichaam die van Trenboloneenanthate de Sterke Anabole Steroïden van de Gevolgen99% Zuiverheid bouwen

 

 

Resultaten van Analysetests

 

Tests Analysenorm Resultaten
Smeltpunt 68℃~75℃ 69℃~71℃
Specifieke Omwenteling +25~ +30° +28°
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,25%
Residu op Ontsteking ≤0.10% Is in overeenstemming
Organische Vluchtige Onzuiverheden ≤800PPM Is in overeenstemming
Analyse 97%~101% 99.31%
Conclusie Ben in overeenstemming zijn met Ondernemingsnorm

 

 

 

Beschrijving

 

Trenbolone Enanthate is zeer machtige androgen met sterke anabole activiteit. Trenbolone Enanthate is passend voor de snelle opbouw van sterkte en spiermassa, Trenbolone die Enanthate gewoonlijk de gebruikers uitzonderlijke resultaten tijdens een vrij korte tijdspanne opleveren. Het anabole effect van Trenbolone Enanthate wordt vaak vergeleken bij populaire ophopende agenten zoals testosteron of Dianabol, met één zeer belangrijk verschil. Trenbolone Enanthate zet niet in oestrogeen om. Dit is inderdaad een zeer unieke samenstelling sinds massadrugs, bijna in het algemeen, Trenbolone Enanthate zwaar zal aromatiseren (of andere oestrogeen verwante problemen veroorzaken).


PHARMATREN E200 (Trenbolone entanthate) – een lange acterenvorm van de meest efficiënte ooit vervaardigde drug. Het wordt hoogst voor zijn capaciteit getaxeerd om spierhardheid, definitie, en ruwe sterkte, zonder ongewenst waterbehoud en vette massaaanwinsten te verhogen. De vorm zal u een outbursting macht en een sterkte onder van de wezenlijke groei van de massa van de kwaliteitsspier binnen heel wat weken voorzien!

Met een halveringstijd van zelfs 7 dagen, heeft het langzame versie voorgenomen voor lange cycli.

 

 


Toepassingen

 

Trenbolone stelt het interesseren tentoon stapelend gedrag. De combinatie met of Dianabol of Anadrol geeft een zeer sterk synergetisch effect. Zelfs als dezelfde totale milligramhoeveelheid steroïden per week wordt gebruikt, zijn de resultaten veel beter met zulk een combinatie dan met om het even welk van deze alleen gebruikte steroïden.


In tegenstelling, het stapelen van trenbolone is het gedrag met oxandrolone (Anavar), methenolone (Primobolan), of drostanolone (Masteron) volledig verschillend. Als het houden van hetzelfde totale milligram bedraagt, overtreffen deze combinaties alleen gebruikte geen trenbolone. Zo, terwijl het aanvaardbaar is om deze drugs te combineren, zou het doel niet moeten zijn verhoogd totaal effect te bereiken. Dergelijke combinaties kunnen nuttig zijn nochtans om bijwerkingen te verminderen, of de materialen aan te passen die op hand zijn.

 

Het gebruik van Trenboloneenanthate veroorzaakt een indrukwekkende hoeveelheid nieuwe spiervezel, met minimaal waterbehoud. Dit kan gedeeltelijk door een verhoging van igf-1 binnen spierweefsel, en verhoogde gevoeligheid van spiersatelliet aan igf-1 en andere de groeifactoren en een verhoging van de hoeveelheid DNA per spiercel worden gedaan.


Trenbolone verhoogt zowel eiwitsynthese evenals stikstofbehoud in spierweefsel. Trenbolone kan ook met de (anti-anabole) glucocorticoid receptor binden, waarbij het spier de bouwproces wordt geholpen.

 

Het heeft een zeer sterke bindende affiniteit aan de androgen receptor (A.R), sterker bindend dan testosteron evenals nandrolone. Het heeft ook de capaciteit om voedende efficiency en minerale absorptie in dieren te verbeteren gegeven de drug.

 

 


Gevolgen van Trenbolone Enanthate

Van het bekijken de functionele trekken van Trenbolone Enanthate, is het niet te moeilijk om te zien hoe waardevol kan zijn dit hormoon. Verder, zou u een goed idee van de gevolgen reeds moeten hebben van die kunnen worden genoten. Nochtans, willen wij de gevolgen van Trenbolone Enanthate op een realistischere manier bekijken. Specifiek, willen wij verklaren wat u wegens aanvulling kunt verwachten. Wij kunnen niet elk laatste effect aan de volledige mogelijke graad aanwijzen. Dit zal van de één mens aan volgende variëren en kan van talrijke factoren afhankelijk zijn, maar het volgende zal u een zeer goed idee geven van wat kan worden verkregen.

 

Het Trenbolone-hormoon is goed - gekend voor het zijn de grootste anabole steroïden voor scherpe doeleinden, en dat is hardpoint om te debatteren tegen. Nochtans, zijn de samenstellingen zoals Trenbolone Enanthate ook enorm voordelig tijdens periodes van de groei buiten het seizoen. Deze anabole steroïden hebben de capaciteit om de ware magere weefselgroei bij de tarief verre bovengenoemde en voorbij meeste anabole steroïden te bevorderen. Wat nog belangrijker is, zal het dit op een schonere manier dan de meeste steroïden doen. Vele steroïden verbonden aan ophopen het buiten het seizoen bevorderen vaak hopen van waterbehoud, maar dit is onmogelijk met Tren. Elk pond bereikt gewicht wegens het gebruik van dit hormoon zal zuivere magere spiermassa zijn. Van gelijk belang, zal het individu vinden hij minder lichaamsvet tijdens zijn fase buiten het seizoen toe te schrijven aan de vette brandende eigenschappen van deze steroïden de enorme metabolische verhoging en bereikt.

 

Wanneer het overwegen van gebruik buiten het seizoen van Trenbolone Enanthate, zijn er iets wij in mening moeten houden. Het gebruik zal de individuele controle zijn lichaamsvet bevorderen, maar dit betekent niet het lichaamsvet onmogelijk is te bereiken. U moet een niveau van calorieën boven onderhoud verbruiken echt te kweken. Thankfully, met Tren zult u beter gebruik van elke calorie maken en de metabolische factoren zullen ook vette aanwinstenbescherming bieden. Nochtans, zal er nog een scheidingspunt zijn. Het gebruik van Tren in buiten het seizoen is geen vergunning daar te eten als is geen eind in plaats. U kunt overvloed van lichaamsvet nog bereiken als u geencontrole uitoefent.

 

Dan hebben wij de scherpe fase, en wij kunnen zeggen met vertrouwen er geen anabole steroïden op aarde waardevoller voor deze fase dan Trenbolone zijn. Trenbolone Enanthate, zoals duidelijk zou moeten zijn zal u helpen vet aan een krachtiger en ver efficiënter tarief branden. Dat alleen is een voordeel maar het is verre van primaire. Er zijn geen anabole steroïden die magere massa zoals Tren zullen bewaren en die één van de twee belangrijkste doelstellingen tijdens een dieet zijn. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. Dit kan ons mager weefsel op risico zetten en het lichaam zal op het beginnen te voeden om zijn energiebehoeften te ontmoeten. Het zal vaak op het vóór lichaamsvet als deel van zijn overlevingsinstinct voeden, vooral zodra onze lichaamsvetniveaus laag worden. Als wij gewicht, maar ook het verliezen spierweefsel verliezen is dit niet het succesvolle op dieet zijn. Het doel is lichaamsvet te verliezen terwijl het handhaven van zo veel spierweefsel aangezien wij kunnen. Trenbolone Enanthate zal deze bescherming bieden en zal wij brandt slechts lichaamsvet en niet ons hard verdiend spierweefsel verzekeren. Het hormoon zal ook sterke conditionerende gevolgen bevorderen. De hardheid, verhoogde vascularity en de algemene grotere definitie zijn gemeenschappelijk allen met Tren. In feite, kunt u om het even welke twee steroïden ter wereld nemen en hen combineren en de conditionerende die gevolgen niet ontvangen naar rato van macht van Tren worden verstrekt.

 

Iedereen wie met Trenbolone Enanthate aanvullen zal vinden hun spierduurzaamheid zeer wordt verbeterd. Het ophopen van of het snijden van dit zal voorkomen, zoals een dramatische verbetering van terugwinning zal. Dit allen leidt tot grotere vooruitgang en een efficiënter lichaam in een fysieke goed werkende capaciteit. Nochtans, hebben sommigen kwesties van verminderde cardiovasculaire duurzaamheid wanneer het gebruiken van Tren gemeld, en dit zal sommige atleten van het gebruiken van het houden. Nochtans, is het geen gewaarborgd effect op enige manier. Velen zullen het hormoon zonder enig negatief effect op cardiovasculaire duurzaamheid kunnen gebruiken. Het schijnt zeer individueel worden gebaseerd. Iedereen wie Trenbolone Enanthate gebruiken zou, vooral in buiten het seizoen hun sterkteverhogingen zeer ook moeten vinden. Zelfs op de niveaus van de onderhoudscalorie zouden de sterkteverhogingen significant moeten zijn. Tijdens een calorietekort, vooral wanneer het individu zeer mager wordt, zou een verhoging van sterkte niet moeten worden verwacht. Nochtans, zou het gebruik van Tren moeten verzekeren u veel meer sterkte handhaaft dan u anders.

 

 

 

Dosering


Trenbolone Enanthate moet één keer in de week worden ingespoten wegens de langere ester. Sommige gebruikers spuiten het twee keer per week voor betere resultaten in. Hoewel, opnieuw, ik de verhoging van injecties onnodig vind; waarom? Eenvoudig omdat het toegevoegde voordeel in het gunstigste geval marginaal is.
Cirkelen Trenbolone Enanthate is vrij eenvoudig. In het algemeen heeft het met testosteron enanthate of cypionate gestapeld, terwijl sommige kerels sustanon aan de mengeling toevoegen. Oralswaaier van dianabol aan anavar, afhankelijk van uw doelstellingen.

Het Lichaam dat van Trenboloneenanthate de Sterke Anabole Steroïden van de Gevolgen99% Zuiverheid bouwt

Het Lichaam dat van Trenboloneenanthate de Sterke Anabole Steroïden van de Gevolgen99% Zuiverheid bouwt

 

Heet-verkoopproducten:

 

Productnaam Populaire Handelsnaam
Injecteerbare Steroid Raws
Testosteron Enanthate Test E; Test Enan
Testosteronacetaat Test A; Test Ace
Testosteronpropionaat Test P; Test Pro
Testosteron Cypionate Test C; Testcyp
Testosteron Phenylpropionate Test pp
Testosteron Isocaproate Test ISO
Testosteron Decanoate Test D
Testosteron Undecanoate Testu
Sustanon 250 Sus
1-testosteron Cypionate 1-test CYP
Turinabol Tbol
Mondelinge Turinabol Mondelinge Tbol
Stanolone  
Nandrolone Decanoat Deca
Nandrolone Cypionate Nand CYP
Nandrolone Phenypropionate Npp
Boldenoneacetaat Gewaagd Ace
Boldenone Cypionate Gewaagd CYP
Boldenone Undecylenate EQ; Equipoise
Drostanolonepropionaat Masteron; Masteronpropionaat
Drostanolone Enanthate Masteron Enanthate
Methenoloneacetaat Primobolan; Primobolanacetaat
Methenolone Enanthate Primobolan Enanthate
Trenboloneacetaat Tren A; Tren Ace
Trenbolone Enanthate Tren E; Tren Enan
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl Parabolan; Trenhexuitdraai
Trestoloneacetaat
Halotestin
Mondelinge Steroid Raws
Anavar
Anadrol
Winstrol
Dianabol
Superdrol
Anti-oestrogeen Raws
Tamoxifencitraat Nolvadex
Clomiphenecitraat Clomid
Toremifenecitraat Fareston
Cabergoline Caber
Pramipexole Mirapex
Femara
Aromasin
Proviron
Arimidex
Finasteride
Dutasteride
SARM Raws
Ostarine Mk-2866
Cardarine GW-501516
Andarine S4
Ligandrol Lgd-4033
Ibutamoren Mk-677
RAD140
SR9009
YK11
De Drug Raws van de geslachtsverhoging
Tadalafil
Acetildenafil
Vardenafil
Avanafil
 
Waterstofchloride
Vardenafilwaterstofchloride
Yohimbinewaterstofchloride
Het Product Raws van het gewichtsverlies
Liothyroninenatrium T3
L-Thyroxine T4
   
1,3-Dimethylpentylamine DMAA
Orlistat
Lorcaserin
L-Carnitine
Organisch Oplosmiddel
Ethyloleaat EO
Benzyl Alcohol BEDELAARS
Benzyl Benzoate BB
De Olie van het druivenzaad GSO
Polyethyleenglycol PIN 400; PIN 600
Tween Tween 80
Guaiacol
Oestrogeen Raws
Estradiol
Oestriol
Estrone
Ethynyl Estradiol
Andere Farmaceutische Tussenpersoon
4-Acetamidophenol Paracetamol
Pregabalin Lyrica
Tauroursodeoxycholiczuur TUDCA
Dextromethorphanhydrobromide DXM
Sunifiram DM-235
Tretinoin Retinoic Zuur
Minoxidil Alopexil
Flibanserin
Melatonin
Chlormadinoneacetaat
Clobetasolpropionaat
Chlorpheniramine Maleate
 
Betamethasone
Beclomethasone dipropionate
Betamethasone 17 valeriaanester
Betamethasone 21 acetaat
 
Dexamethasone-17-acetaat
Dexamethasonepalmitate
Hydrocortisone
Hydrocortisone acetaat
L-epinefrine

 

 
Ordestap:
1: Na onze quation, zult u verkiezen of niet goed te keuren.
2: Als u beslist een poging te hebben, verkies een betalingswijze om voor de orde te betalen.
3: Wij zullen verstuurden het pakket in 24hours nadat wij de betaling ontvingen, dan verzonden het het volgen aantal met verpakkingsdetail naar u via MAI zullen.
4: Wij zullen helpen het pakket volgen tot u succesvol het ontvangt, als het ongeval gebeurt, wij zal zien de reden te beslissen kostenloos kwalijk genomen of kwalijk genomen half-price.


Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

Verpakking & de Dienst:
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming.
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren het aantal worden verstrekt binnen 24 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte trackingcode zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product.
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. 24/7 online om uw diverse problemen op te lossen!

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Eunice

Tel.: +8615347033830

Direct Stuur uw aanvraag naar ons