Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenSarms Ruw Poeder

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw

S-23 Male Hormonal Sarms Raw Powder Oral CAS 1010396-29-8 For Muscle Building
S-23 Male Hormonal Sarms Raw Powder Oral CAS 1010396-29-8 For Muscle Building S-23 Male Hormonal Sarms Raw Powder Oral CAS 1010396-29-8 For Muscle Building

Grote Afbeelding :  S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: S-23
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: CAS NO.1010396-29-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Contact me
Verpakking Details: Strikte verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 200KG/month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: S-23 Cas: 1010396-29-8
MF: C18H13ClF4N2O3 Mw: 416.75400
Zuiverheid: 99% Verschijning: Wit poeder
Gebruik: Sarms voor Spier het Bereiken Levertijd: Binnen 7 werkdagen
Hoog licht:

raw sarm powder

,

sarms bodybuilding supplements

Mannelijk Hormonaal SARMs-Spier Mondeling Wit Ruw Poeder s-23 S23 CAS 1010396-29-8 van de Bouwsteroïden voor Bodybuilding

 

Productnaam: S-23

 

Productdetails:

 

 

Productnaam

 

S-23

 

Alias

 

S23

 

CAS

 

1010396-29-8

 

MF

 

C18H13ClF4N2O3

 

Mw

 

416.75400

 

Zuiverheid

 

99.50%

 

Dosering

 

10mg aan 15mg

 

Rang

 

Farmaceutische Rang

 

Verschijning

 

wit kristallijn poeder

 

Norm

 

USP
Gebruik

 

Het mannelijke hormonale contraceptivum, de massa van de verhogingsspier, vermindert vet
 

 

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 0

Beschrijving:

 

Ontwikkeld door GTx, zijn s-23 een mondeling actieve nonsteroidal SARM met een zeer hoge bindende affiniteit aan androgen receptoren. Dit maakt het sterker dan andere populaire SARMS zoals Ostabolic (mk-2866) of Andarine (s-4). Daarom zijn de belangrijkste gevolgen van s-23 verhoogde spiermassa, verminderde vette massa, en een daling van de grootte van de voorstanderklier. Bovendien, in een studie op ratten wordt gedaan werd een dosis gelijkwaardig aan 15 milligrammen (mg) voor een 180lb-mannetje getoond om minerale botdensiteit ook te verhogen, evenals de groei van de spiermassa en vet verlies te bevorderen dat. Vandaar, zijn s-23 veelzijdig in zoverre dat het voor het ophopen en voor knipsel kan worden gebruikt. S23 of (2S) - N (4-cyano-3-trifluoromethylphenyl) - 3 (3-fluoro-4-chlorophenoxy) - 2-hydroxy-2-methyl-propanamide is een nieuwe SARM, die als mogelijk mannelijk hormonaal contraceptivum wordt ontwikkeld. Het verbindt met de androgen receptor (AR) meer intens (met een Ki van 1.7nM) in vergelijking tot oudere geneesmiddelen zoals Andarine.

Vanaf vandaag, is wat wij weten dat S23 een gemakkelijk-aan-dosis mondelinge SARM is die de magere groei van de spiermassa kan opvoeren terwijl het zijn tegelijkertijd selectief weefsel.

Sarms S23 is een onderzoeks selectieve die androgen receptormodulator (SARM) door GTX, N.v. als potentieel mannelijk hormonaal contraceptivum wordt ontwikkeld. Het bindt aan de androgen receptor sterker dan oudere drugs zoals andarine met een Ki van 1,7 NM, en in dierlijke studies toonde het zowel een goede verhouding van anabole aan androgene gevolgen, als dose-dependent afschaffing van spermatogenese met spontane terugwinning na onderbreking van behandeling.

 

Een studie van 2009 op ratten wordt uitgevoerd toonde dat het potentieel voor s-23 werd gebruikt als mannelijk contraceptivum dat. In deze studie, werden zes ratten gegeven een dosis 0,1 mg per dag 10 weken. Dientengevolge, verminderden de niveaus zowel van links (Luteinizing-Hormoon) en van FSH (follikel-Bevorderend Hormoon). Deze gevolgen waren statistisch significant, aangezien vier van de zes ratten geen sperma in de testikel hadden. Wat meer, geen van de ratten is kon een vrouwelijke rat tijdens het koppelen proeven doordringen. Nochtans, was dit contraceptieve effect tijdelijk – na enkel 100 dagen van laatste dosis werd de onvruchtbaarheid omgekeerd, en er was een 100%-zwangerschapstarief.

Een hoge campagne van het productieonderzoek werd geleid om kleine molecules met de capaciteit te identificeren om de interactie tussen de receptor (VDR) van vitamined en steroid receptorcoactivator 2 te remmen. Deze inhibitors vertegenwoordigen nieuwe moleculaire sondes die genregelgeving te moduleren door VDR wordt bemiddeld. Peroxisome proliferator-geactiveerde receptorδ (PPARδ) agonist GW0742 was onder de geïdentificeerde VDR-Coactivatorinhibitors en is gekenmerkt hierin als pan kernreceptorantagonist bij concentraties hoger dan 12,1 µM.

De hoogste antagonistenactiviteit voor GW0742 werd gevonden voor VDR en de androgen receptor (AR). Verrassend, gedroeg GW0742 zich als agonist/de antagonisten activerende transcriptie van PPAR bij lagere concentratie en het remmen van dit effect bij hogere concentraties.

 

 

Toepassing:

 

S-23 niet alleen opgevoerde spiermassa, maar ook verminderde vette massa, zoals bestudeerd. SARMs heeft een beetje van een ‚zacht‘ beeld in de het smeren wereld. Zij bevorderen de spier geen groei op de manier dat de anabole steroïden, maar vele gebruikers zeggen dat zij veiliger zijn. Er zijn nog geen studies die deze verdenking bevestigen. Maar dat S23 is geen één van veiligere SARMs - wij zouden bereid zijn om een fles van BCAAs op dat te wedden.

 

S23 stopt de productie van sperma in de testikels. In feite zo goed doet het dit dat de onderzoekers verdachte S23 een goede kandidaat voor een mannelijk contraceptivum zouden kunnen zijn. Als dit het geval is zou het waarschijnlijk deel van een cocktail moeten uitmaken die ook een estradiolanalogon bevat, ontdekten de onderzoekers. De laboratoriumdieren verloren hun libido toen zij S23 op zijn werden gegeven, en kregen slechts dit terug toen zij estradiolbenzoate samen met S23 werden gegeven.

GW0742 is synthetische, machtige en selectieve agonist PPAR-Β/δ. PPARs is ligand-afhankelijke transcriptiefactoren die bij vele fysiologische processen, zoals ontsteking en energiehomeostase betrokken zijn. PPAR-Β/δ is één van drie PPARs superfamily in de kernhormoonreceptor die collectief betrokken bij de controle van lipidehomoeostasis onder andere functies zijn.

GW0742 kan de verhoging van PARP-activiteit verminderen die door SAOschok veroorzaakte. GW0742 kan ook radiation-induced hersenenverwonding de muizen van (KO) in C57Bl/6-van het wild-typeknockout verhinderen (WT) en PPARδ. Dieetgw0742 kan de scherpe die verhoging van phosphorylation van IL-1β mRNA en ERK-om 3 h na één enkele dosis 10-GY WBI wordt gemeten evenals de verhoging van het aantal van geactiveerde hippocampal microglia 1 week na WBI verhinderen.

 

 

Functie:

 

S-23 niet alleen opgevoerde spiermassa, maar ook verminderde vette massa, zoals bestudeerd. SARMs heeft een beetje van een ‚zacht‘ beeld in de het smeren wereld. Zij bevorderen de spier geen groei op de manier dat de anabole steroïden, maar vele gebruikers zeggen dat zij veiliger zijn.

Er zijn nog geen studies die deze verdenking bevestigen. Maar dat S23 is geen één van veiligere SARMs - wij zouden bereid zijn om een fles van BCAAs op dat te wedden. S23 stopt de productie van sperma in de testikels. In feite zo goed doet het dit dat de onderzoekers verdachte S23 een goede kandidaat voor een mannelijk contraceptivum zouden kunnen zijn. Als dit het geval is zou het waarschijnlijk deel van een cocktail moeten uitmaken die ook een estradiolanalogon bevat, ontdekten de onderzoekers. De laboratoriumdieren verloren hun libido toen zij S23 op zijn werden gegeven, en kregen slechts dit terug toen zij estradiolbenzoate samen met S23 werden gegeven.

 

Dosering:

 

De dosering van s-23 kan variëren, en zij zullen zeer afhankelijk zijn van wat het doel is. Bijvoorbeeld, als een gebruiker de spierbouw en vet verlies zocht, zou een dosis 15-25 mgs per dag aangewezen zijn. Anderzijds, als iemand keek om het voor de contraceptieve gevolgen te gebruiken, zou een hogere dosis rond 50 mgs per dag efficiënter zijn. Niettemin die, wordt dit niet geadviseerd omdat er geen studies op mensen worden gedaan zijn geweest het contraceptieve die effect herhalen bij ratten wordt getoond.

 

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 1

 

 

Hebben lgd-4033 Om het even welke Bijwerkingen?

Het is niet-toxisch en de bijwerkingen zijn zeer minimaal. Aldus, wordt het gebruiken van lgd-4033 geadviseerd als u vet zonder steroïden toenemen en wilt laten vallen aangezien wij alle knowsteroids ruwe bijwerkingen hebben.
Het zal uw lever niet beïnvloeden maar een volledige PCT wordt geadviseerd na het runnen van lgd-4033. De afschaffing is hoger dan andere SARMS (maar lager dan anabolics), dus de behoefte aan PCT.


Lgd-4033 zijn een selectieve androgen receptormodulator een nieuwe niet steroidal, mondelinge SARM die aan AR met hoge affiniteit (Ki van ~1 NM) en selectiviteit, klasse van androgen receptor (AR) ligands bindt die selectief weefsel is, ontwikkeld om spier verspillen verbonden aan kanker, scherpe en chronische ziekte en van de leeftijd afhankelijk spierverlies te behandelen. Lgd-4033 zouden moeten de therapeutische voordelen van testosteron met betere veiligheid, draaglijkheid en geduldige goedkeuring veroorzaken toe te schrijven aan weefsel-selectief mechanisme van actie en een mondelinge route van beleid. Het toont anabole activiteit in spieren, anti-resorptive en anabole activiteit in beenderen en een robuuste selectiviteit voor spier en been tegenover prostate en sebaceous klieren aan. Lgd-4033 hebben onlangs een Fase I Veelvoudige het Stijgen Dosisstudie in gezonde vrijwilligers willekeurig verdeeld dit voltooid, dubbelblind, maakte placebo-gecontroleerde Fase I studie de veiligheid en de draaglijkheid van dosissen tot 22mg duidelijk.

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 2

 

 

 

 


SARM

Ostarine (mk-2866)

Andarine (S4)

Cardarine (GW-501516)

Ligandrol (lgd-4033)

Ibutamoren (mk-677)

SR9009

RAD140

Yk-11

 

 

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 3

 

 

Ordeinformatie:
MOQ: 10grams
Aanvaardbare betaling: Western Union, MoneyGram, Bitcoin en T/T

Verpakking & het Verschepen:
Verpakking: Strikt Inpakkend
Druk uit: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, TNT, ETK, EUB, Aramex, enz.
Het verschepen tijd: Binnen 24 uren

 

Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

 

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 4

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 5

 

 


FAQ

 

Q1: Is uw Productkwaliteit goedgekeurd door Derde partijlaboratorium
A: Ja, worden Alle producten strikt getest door onze QC, door QA bevestigd en door derde partijlaboratorium in China, de V.S., Canada, Duitsland, het UK, Italië, Frankrijk enz. goedgekeurd. Zo zal u met Goede Kwaliteit worden verzekerd als u ons kiest.


Q2. Bent u een fabrikant?
A: Ja, hebben wij ons eigen fabriek en laboratorium.

 

Q3: Is er om het even welke korting?
A: Ja, zoals voor oude klanten en grotere hoeveelheid, steunen wij altijd met grote kortingen en verrassing.

 

Q4: Keurt u VISUM bedrijfscreditcard goed?
A: Droevig keuren wij VISUMgeen creditcard goed, zouden wij Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin, Litecoin willen goedkeuren.

 

Q5: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
A: Eerst en vooral, zal onze QC afdeling strikt onderzoek van onze de uitvoerproducten het kwaliteitsprobleem doen verminderen om nul te naderen. Als er een echt die kwaliteitsprobleem door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.


Q6: Hoe te orde te werk te gaan?

 

eerste: Gelieve te laten me weten wat u behoefte-welke product/Cas Geen hoeveelheid, en het land van bestemming.

 

tweede: U verzendt ons de inkooporder zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.

 

derde: Het pakket op volledige ontvangen betaling worden geleverd.

 

vierde: Druk uit het Volgen No.will over de pakketten wordt verstrekt.

 

vijfde: U zult de pakketten binnen 7days krijgen.

 

zesde: De naverkoopdienst worden verleend nadat u pakketten ontvangt.

 

S-23 het mannelijke Hormonale Ruwe Poeder Mondeling CAS 1010396-29-8 van Sarms voor de Spierbouw 6

 

Onze Andere Producten:

 

Nootropic Ruw Poeder
Nr. Naam Cas nr.
1 Sunifiram CAS: 314728-85-3
2 Pirespa CAS: 53179-13-8
3 Adrafinils CAS: 63547-13-7
4 Coluracetam CAS: 135463-81-9
5 Noopept CAS: 157115-85-0
6 Piracetam CAS: 7491-74-9
7 Idebenone CAS: 58186-27-9
8 Carphedon CAS: 77472-70-9
9 Pramiracetam CAS: 68497-62-1
10 Rivastigmine CAS: 123441-03-2
11 Oxiracetam CAS: 62613-82-5
12 Aniracetam CAS: 72432-10-1
13 Donepezil CAS: 120014-06-4
14 Rivastigminetartraat CAS: 129101-54-8
15 Alpha- GPC CAS: 28319-77-9
16 Crl-40.941 (Fladrafinil) CAS: 90212-80-9
17 Fasoracetam CAS: 110958-19-5
18 Galantamine CAS: 1953-04-4
19 9-fluorenol CAS: 1689-64-1
20 Nsi-189 vrije basis CAS: 1270138-40-3
21 Nsi-189 fosfaat CAS: 1270138-41-4
22 Phenibut CAS: 1078-21-3
23 Picamilon CAS: 62936-56-5
24 Prl-8-53 CAS: 51352-87-5
25 Tianeptinenatrium CAS: 30123-17-2
26 Vinpocetine CAS: 42971-09-5
27 Vincamine CAS: 1617-90-9
28 Theacrine CAS: 2309-49-1
29 Unifiram CAS: 272786-64-8
30 CDP Citicoline CAS: 987-78-0
31 Huperzine A CAS: 102518-79-6
32 brivaracetam CAS: 357336-20-0
33 Etiracetam CAS: 33996-58-6
34 Raubasine CAS: 483-04-5
35 Entacapone CAS: 130929-57-6

 

 

Farmaceutische Grondstoffen

 

Naam Zuiverheid
Methylamine 40% wateroplossing
Methylamine waterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Benzeneacetonitrile (benzyl cyanide) NIET LATER DAN 99%
Propiophenone NIET LATER DAN 99,5%
Waterstofbromide 48% wateroplossing
(-) - dibenzoyl-l-Wijnsteen zuur monohydraat NIET LATER DAN 99%
Kaliumborohydride NIET LATER DAN 97%
Natriumborohydride NIET LATER DAN 98%
6 (5-chloor-2-pyridyl) - 6,7-dihydro-7-hydroxy-5H-pyrrolo [3,4-B] pyrazin-5-één (CAS Nr: 43200-81-3) NIET LATER DAN 99%
N-PHENYLPIPERIDIN-4-AMINE DIHYDROCHLORIDE (4-ANP) CAS 99918-43-1 NIET LATER DAN 99%
Pramipexolewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Albuterolsulfaat NIET LATER DAN 99%
Dextromethorphanhydrobromide DXM NIET LATER DAN 99%
Dimethocaine NIET LATER DAN 99%
Dermorphin 10mg/vial
Sunifiram DM-235 NIET LATER DAN 99%
Adrafinil NIET LATER DAN 99%
Armodafinil NIET LATER DAN 99%
PHENIBUT NIET LATER DAN 99%
Suvorexant (mk-4305) NIET LATER DAN 99%
Hetlioz (tasimelteon) NIET LATER DAN 99%
Amitriptylinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Mirtazapine NIET LATER DAN 99%
Trazodonewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Venlafaxinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Bupropionwaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Sertralinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
N-Methylparoxetine NIET LATER DAN 99%
Paroxetinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Fluoxetinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Citalopramhydrobromide NIET LATER DAN 99%
Vortioxetinehydrobromide NIET LATER DAN 99%
Vortioxetine NIET LATER DAN 99%
Tianeptine NIET LATER DAN 99%
5-Hydroxytryptophan 5-HTP NIET LATER DAN 98%
gamma-butyrolactone (GBL) NIET LATER DAN 99,5%
5a-Hydroxy Laxogenin NIET LATER DAN 98%

 

 

 

Andere heet-verkoopt steroïden en peptides:

 

Testosteronacetaat Trenboloneacetaat MGF
Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate PINmgf
Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat Cjc-1295
Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat Melanotan-1
Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate Melanotan-2
Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat Hexarelin
Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat Oxytocin
Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Fragment 176-191
Anavar Tadalafil Triptorelin
Winstrol Vardenafil Tesamorelin
Clomifenecitraat Dianabol Gonadorelin
Toremifenecitraat Tamoxifencitraat DSIP
Finasteride waterstofchloride Selank
Benzocaine Liothyroninenatrium T3 L-Carnitine

 

 
 

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons