Co. van de Doublewin Biologisch Technologie, Ltd.
             De Veilige de Leverings丨 Professionele Dienst van het kwaliteitsproduct 丨

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenSarms Ruw Poeder

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
China Doublewin Biological Technology Co., Ltd. certificaten
Blij om zaken met u te doen, is uw poeder zeer vers, ben ik zeer gelukkig met de kwaliteit, gaan wij een stabiele coopertion met u bouwen.

—— SL Woolford

Zeer snelle levering. dank u bro, en, mijn cliënten stellen zeer tevreden, kwaliteit zelfs goed dan andere leverancier, het verbazen! Ik zal spoedig terug naar u

—— Michael Edw

Uw producten perfectioneren, begin ik om de meer orden te maken en pls me uw beste prijs opnieuw te geven

—— Trujillo Tucson

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement

Yk11  Sarms Raw Powder For Fat Burning Cas: 431579-34-9 Popular Bodybuilding Supplement
Yk11  Sarms Raw Powder For Fat Burning Cas: 431579-34-9 Popular Bodybuilding Supplement Yk11  Sarms Raw Powder For Fat Burning Cas: 431579-34-9 Popular Bodybuilding Supplement

Grote Afbeelding :  Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yk11
Certificering: GMP , ISO 9001:2008
Modelnummer: CAS NO.431579-34-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Contact me
Verpakking Details: Strikte verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 200KG/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: YK11 CAS: 431579-34-9
Zuiverheid: 99% Verschijning: wit poeder
Gebruik: spier het bereiken
Hoog licht:

sarm supplement bodybuilding

,

raw sarm powder

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement

 

Samenvatting

 

SARMS of de selectieve androgen receptormodulators zijn bekend voor het geven van dezelfde resultaten van de spiergroei zoals anabole steroïden maar zonder de negatieve bijwerkingen die met de laatstgenoemden komt. De Japanse wetenschappers doen een experiment op een nieuwe die SARM als YK11 wordt bekend die het sterkst onder allen schijt, meer machtig dan klassieke steroïden zoals DHT. YK11 wordt verondersteld om een SARM te zijn en het effect van myostatin tegelijkertijd te veroorzaken.

 

Sarms YK11 CAS: 431579-34-9 ruw Poeder voor Steroïden Bodybuilding

 

 

Toepassingen

 

In 2011, publiceerde Yuichiro Kanno van Toho-Universiteit de resultaten van een eerste studie die over YK11 bevestigen, dat de zeldzame samenstelling een SARM was.

YK11 maakt zich slechts aan AR (androgen receptor) vast, maar introduceert methodes die tot de traditionele bijwerkingen van androgens zoals de groei van lichaamshaar en prostate en verbeterde agressie - aan een beperkte graad leiden.

Het meeste SARMS hebben vrij beperkte androgene bijwerkingen, maar vaak slechts vrij weinig anabole gevolgen wanneer vergeleken met testoste. Maar dit komt niet voor YK11 voor zoals die in Biologisch en Farmaceutisch Bulletin in 2013 wordt gerapporteerd.

Kanno testte C2C12-spiercellen en niet laboratoriumdieren of mensen. Men heeft ontdekt dat spier
de cellen veroorzaken anabolere factoren indien blootgesteld aan nmol 500 (nanomoles) YK11 dan als u blootstelt
zelfde spiercellen aan 500 nmol DHT.

YK11 beweegt spier tot cellen om meer follistatin (meer dan DHT) te maken - een sterke myostatininhibitor. YK11 de werken door de androgen receptor.

Met bovengenoemd dat, kan YK11 zoals testoster in termen van versterkt spier, maar minus zo goed zijn
schadelijke bijwerkingen.

Voordeel

SARM yk-11 is één van krachtigste S.A.R.M.S (Selectieve Androgen Receptormodulator) vandaag op de markt. Het wordt gebruikt om Anabole Steroid typeresultaten, maar zonder de negatieve bijwerkingen en de wettigheidskwesties te bereiken. Dit bepaalde SARM „yk-11“ is voor het helpen van het Magere de Spierweefsel van de gebruikersaanwinst en verliest gelijktijdig Vet.

YK11 zal gelijkaardig beïnvloedt aan (misschien meer machtige) DHT zonder de negatieven van DHT hebben. Wat dit betekent is dat het product zeer waarschijnlijk onderdrukkend zal zijn en een postcyclus, maar niet een cyclussteun zal vereisen. Het zal ook geen androgene kant beïnvloedt als haarverlies, acne, enz. hebben. De verhoging van follistatin door YK11 wordt veroorzaakt zal als antagonist aan mystatin (het zal myostatin blokkeren) evenals anabole de groeieigenschappen van YK11 die dienst doen.

YK11 toont heel wat belofte als geschikte anabole SARM. Met het potentieel van de spiergroei het brengt, is het zo efficiënt zoals anabole steroïden en prohormones zonder de ongewenste die bijwerkingen met latter.SARM yk-11 worden verbonden is een krachtig SARM-supplement bevorderend massieve magere spieraanwinsten dat een groot voordeel voor die die een esthetische en verscheurde lichaamsbouw willen hebben is!

Fuctioning Mechnism

Wij verwachten dat YK11 om meer machtig te zijn dan SARM LGD in termen van de algemene groei en te voelt. Op dit ogenblik, verwachten dat wij dit is sterkste SARM op de markt bij het regelmatige doseren. Terwijl de afschaffing kan voorkomen, wij verwachten dat dit product heeft lage androgene eigenschappen en kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Vanuit onze ervaring met SARMs, vinden wij er minder verliezen van op-cyclusresultaten dan pro-hormonen zijn, hoewel typisch niet machtig. Wij verwachten dat dit product heeft gelijkaardige resultaten als matig gedoseerde Halodrol, zonder het alpha--mannelijke/androgene gevoel terwijl op het.

In directe vergelijking aan aan lgd-4033 als verwijzing voor analyse op dierlijke modellen van anabolism en androgenicity, toonden yk-11 hogere doeltreffendheid binnen anabole parameters en kleinere androgenicity aan bij gelijkwaardige dosering.

Het beweegt spier tot cellen om meer follistatin te maken die een sterke myostatininhibitor is. Myostatin (als de factor die ook van de de groeidifferentiatie zijn 8 wordt bekend, een myokine (proteïne) door spiercellen wordt geproduceerd die op spiercellen handelt om myogenesis te verbieden die. Myogenesis is de groei en de differentiatie van de spiercel. Het onderzoek toont door de jaren heen aan dat wanneer u myostatin blokkeert, het voor beduidend meer spiermassa toestaat. Zo in onderzoekmyostatin worden de inhibitors onderzocht om behandelingen voor spierziekten te vinden.


Het doseren

De geadviseerde maximumdosis YK11 is vereist dosering van 2.0-5.0mg b.i.d in mannetjes en 0.5mg-2mg b.i.d in wijfjes om optimale gevolgen in mensen voor de genoteerde aanwijzingen te bereiken.

 

 

 


SARM

Ostarine (mk-2866)

Andarine (S4)

Cardarine (GW-501516)

Ligandrol (lgd-4033)

Ibutamoren (mk-677)

SR9009

RAD140

Yk-11

 

 

 

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement 1

 

Ordeinformatie:
MOQ: 10grams
Aanvaardbare betaling: Western Union, MoneyGram, Bitcoin en T/T

Verpakking & het Verschepen:
Verpakking: Strikt Inpakkend
Druk uit: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, TNT, ETK, EUB, Aramex, enz.
Het verschepen tijd: Binnen 24 uren

 

Onze Concurrentievoordelen:
1. Rijke ervaring: wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, zijn onze steroïden uitgevoerd bijna over de wereld. Zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen en meer Gebieden.
2. Grote kwaliteit: Hoge zuiverheid en Gunstige prijs. De goede kwaliteit is de eerste basis van ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het uw vraag ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3. Veilige en snelle levering: Veel verschillende discrete veilige verpakkingsmethodes, ervaring in het kiezen van uitdrukkelijk, 4~7 dagen om aan te komen, succesvol tarief 99%.
4. Ervaringsorde en samenwerking: Naast ruw poeder, bieden wij hormoonoplossing en Recepten aan. Wij kunnen u onderwijzen of bespreken hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welke bespreking en vraag zijn welkom!

 

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement 2

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement 3

 

 


FAQ

 

Q1: Is uw Productkwaliteit goedgekeurd door Derde partijlaboratorium
A: Ja, worden Alle producten strikt getest door onze QC, door QA bevestigd en door derde partijlaboratorium in China, de V.S., Canada, Duitsland, het UK, Italië, Frankrijk enz. goedgekeurd. Zo zal u met Goede Kwaliteit worden verzekerd als u ons kiest.


Q2. Bent u een fabrikant?
A: Ja, hebben wij ons eigen fabriek en laboratorium.

 

Q3: Is er om het even welke korting?
A: Ja, zoals voor oude klanten en grotere hoeveelheid, steunen wij altijd met grote kortingen en verrassing.

 

Q4: Keurt u VISUM bedrijfscreditcard goed?
A: Droevig keuren wij VISUMgeen creditcard goed, zouden wij Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin, Litecoin willen goedkeuren.

 

Q5: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
A: Eerst en vooral, zal onze QC afdeling strikt onderzoek van onze de uitvoerproducten het kwaliteitsprobleem doen verminderen om nul te naderen. Als er een echt die kwaliteitsprobleem door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.


Q6: Hoe te orde te werk te gaan?

 

eerste: Gelieve te laten me weten wat u behoefte-welke product/Cas Geen hoeveelheid, en het land van bestemming.

 

tweede: U verzendt ons de inkooporder zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.

 

derde: Het pakket op volledige ontvangen betaling worden geleverd.

 

vierde: Druk uit het Volgen No.will over de pakketten wordt verstrekt.

 

vijfde: U zult de pakketten binnen 7days krijgen.

 

zesde: De naverkoopdienst worden verleend nadat u pakketten ontvangt.

 

Het Ruwe Poeder van Yk11sarms voor Vet die Cas branden: 431579-34-9 populair Bodybuilding-Supplement 4

 

Onze Andere Producten:

 

Nootropic Ruw Poeder
Nr. Naam Cas nr.
1 Sunifiram CAS: 314728-85-3
2 Pirespa CAS: 53179-13-8
3 Adrafinils CAS: 63547-13-7
4 Coluracetam CAS: 135463-81-9
5 Noopept CAS: 157115-85-0
6 Piracetam CAS: 7491-74-9
7 Idebenone CAS: 58186-27-9
8 Carphedon CAS: 77472-70-9
9 Pramiracetam CAS: 68497-62-1
10 Rivastigmine CAS: 123441-03-2
11 Oxiracetam CAS: 62613-82-5
12 Aniracetam CAS: 72432-10-1
13 Donepezil CAS: 120014-06-4
14 Rivastigminetartraat CAS: 129101-54-8
15 Alpha- GPC CAS: 28319-77-9
16 Crl-40.941 (Fladrafinil) CAS: 90212-80-9
17 Fasoracetam CAS: 110958-19-5
18 Galantamine CAS: 1953-04-4
19 9-fluorenol CAS: 1689-64-1
20 Nsi-189 vrije basis CAS: 1270138-40-3
21 Nsi-189 fosfaat CAS: 1270138-41-4
22 Phenibut CAS: 1078-21-3
23 Picamilon CAS: 62936-56-5
24 Prl-8-53 CAS: 51352-87-5
25 Tianeptinenatrium CAS: 30123-17-2
26 Vinpocetine CAS: 42971-09-5
27 Vincamine CAS: 1617-90-9
28 Theacrine CAS: 2309-49-1
29 Unifiram CAS: 272786-64-8
30 CDP Citicoline CAS: 987-78-0
31 Huperzine A CAS: 102518-79-6
32 brivaracetam CAS: 357336-20-0
33 Etiracetam CAS: 33996-58-6
34 Raubasine CAS: 483-04-5
35 Entacapone CAS: 130929-57-6

 

 

Farmaceutische Grondstoffen

 

Naam Zuiverheid
Methylamine 40% wateroplossing
Methylamine waterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Benzeneacetonitrile (benzyl cyanide) NIET LATER DAN 99%
Propiophenone NIET LATER DAN 99,5%
Waterstofbromide 48% wateroplossing
(-) - dibenzoyl-l-Wijnsteen zuur monohydraat NIET LATER DAN 99%
Kaliumborohydride NIET LATER DAN 97%
Natriumborohydride NIET LATER DAN 98%
6 (5-chloor-2-pyridyl) - 6,7-dihydro-7-hydroxy-5H-pyrrolo [3,4-B] pyrazin-5-één (CAS Nr: 43200-81-3) NIET LATER DAN 99%
N-PHENYLPIPERIDIN-4-AMINE DIHYDROCHLORIDE (4-ANP) CAS 99918-43-1 NIET LATER DAN 99%
Pramipexolewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Albuterolsulfaat NIET LATER DAN 99%
Dextromethorphanhydrobromide DXM NIET LATER DAN 99%
Dimethocaine NIET LATER DAN 99%
Dermorphin 10mg/vial
Sunifiram DM-235 NIET LATER DAN 99%
Adrafinil NIET LATER DAN 99%
Armodafinil NIET LATER DAN 99%
PHENIBUT NIET LATER DAN 99%
Suvorexant (mk-4305) NIET LATER DAN 99%
Hetlioz (tasimelteon) NIET LATER DAN 99%
Amitriptylinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Mirtazapine NIET LATER DAN 99%
Trazodonewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Venlafaxinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Bupropionwaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Sertralinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
N-Methylparoxetine NIET LATER DAN 99%
Paroxetinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Fluoxetinewaterstofchloride NIET LATER DAN 99%
Citalopramhydrobromide NIET LATER DAN 99%
Vortioxetinehydrobromide NIET LATER DAN 99%
Vortioxetine NIET LATER DAN 99%
Tianeptine NIET LATER DAN 99%
5-Hydroxytryptophan 5-HTP NIET LATER DAN 98%
gamma-butyrolactone (GBL) NIET LATER DAN 99,5%
5a-Hydroxy Laxogenin NIET LATER DAN 98%

 

 

 

Andere heet-verkoopt steroïden en peptides:

 

Testosteronacetaat Trenboloneacetaat MGF
Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate PINmgf
Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat Cjc-1295
Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat Melanotan-1
Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate Melanotan-2
Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat Hexarelin
Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat Oxytocin
Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Fragment 176-191
Anavar Tadalafil Triptorelin
Winstrol Vardenafil Tesamorelin
Clomifenecitraat Dianabol Gonadorelin
Toremifenecitraat Tamoxifencitraat DSIP
Finasteride waterstofchloride Selank
Benzocaine Liothyroninenatrium T3 L-Carnitine

 

 
 

 

Contactgegevens
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons